Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs: Legion XBOX Series X ve S Çıkış Tarihi Belli Oldu

Watch Dogs: Legion XBOX Series X ve S Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ubisoft, Watch Dogs: Legion ve Assassin’s Creed Valhalla ile bomba gibi gelecek Firma iki oyunun da çıkış tarihlerini netleştirdi. XBOX Series X‘in kasım ayında çıkacağının belli olmasının üzerine oyun haberleri de ard arda geliyor.

Watch Dogs: Legion Ne Zaman Çıkıyor?

Temmuz ayının Ubisoft Forward etkinliğinde Assassin’s Creed Valhalla’nın 17 Kasım’da, Watch Dogs: Legion’ın ise 29 Ekim’de çıkacağı duyurulmuştu.  Watch Dogs: Legion, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Windows PC’de Epic Games ve Uplay’de 29 Ekim‘de yayınlanacak

Xbox Series S

Microsoft’un yeni XBOX konsolunun çıkış tarihini 10 Kasım olarak duyurmasının ardından ise Ubisoft oyunlarını XBOX Series X/S ile birlikte yayınlama kararı aldı. Yani yeni Watch Dogs oyununu 10 Kasım 2020‘de görebiliriz. Ayrıca önceden oyunu XBOX One veya Playstation 4 için sipariş edenler ücretsiz yükseltme şansından yararlanacak. Ücretsiz yükseltme XBOX Series X/S ve Platstation 5 versiyonlarını kapsıyor.

Serinin 3. oyunu olacak olan Watch Dogs: Legion, Londra’da kurgusal bir bölgede geçecek.Devrim niteliğindeki “Play as Anyone” özelliğiyle şehirdeki tüm karakterler kullanılabilir olacak. Örgütümüze bu kullanılabilir karakterleri dahil ederek direnişimizi güçlendirmeyi amaçladığımız oyunda Londra’yı çöküşten kurtarmamız gerekecek. DedSec ekibiyle oyuncuları yepyeni bir oynanış bekliyor. Watch Dogs 2’nin hemen sonrasında geçecek oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ubisoft, 2 dev yapımı aynı ay içinde çıkararak bizleri şaşırtacak. Assassin’s Creed ve Watch Dogs firmanın amiral gemileri. Firma Far Cry 6’nın 2021’de çıkmasından önce oyuncuları 2 büyük yapımla neşelendirecek. Umarız oyunlar bekleneni karşılar. Oyunlar çıktığında incelemeler için SaveButonu’nda buluşalım.

Daha fazla oyun haberi için tıklayın!

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir