Anasayfa > Oyun Haberleri > Wild Rift Kapalı Betasına Farklı Bölgelerden Oyuncu Alacak

Wild Rift Kapalı Betasına Farklı Bölgelerden Oyuncu Alacak

League of Legends’ın kapalı betadaki mobil oyunu Wild Rift, henüz belli bölgelerdeki oyuncuları betaya dahil etmiş olsa da kısa sürede popülerleşmeyi başardı. Farklı bölgelerden oyuncular heyecanla geliştirici notlarında kendi ülkelerini görmeyi beklerken Riot’dan beklenen ‘yeni bölgeler’ haberi geldi.

League of Legends‘ın en baştan tasarlanıp yepyeni bir oyun haline getirildiği mobil oyun Wild Rift kapalı betasına yalnızca beş ülkeyi dahil etmişti. Filipinler, Endonezya, Singapur, Malezya ve Tayland’daki oyuncuları arasında şimdiden ünlenen ve gelişmiş animasyonları, mekanikleri ve tasarımlarıyla dünya çapında beklenen oyunun ne zaman farklı bölgelere açılacağı büyük bir soruydu. Bunun cevabı büyük bir bekleyişten sonra paylaşıldı fakat zaten hesabı olan oyuncular için ufak bir bedeli olacak.

Wild Rift

Ekim’in başında kapalı beta kısa süreliğine kapanacak, birkaç günün ardından da topluluğuna ekleyeceği farklı bölgelerden oyuncular ile geri dönecek. Bu sırada bütün hesapların içerikleri ve ilerleyişleri sıfırlanacak. Hesaplarını çoktan birçok içerik ile doldurmuş olan oyuncular harcadıkları oyun içi para olan Wild Core‘ların tamamını geri alacak. Ayrıca Riot Games minnettarlıklarını bildirmek için satın alınan Wild Core’ların %20’sini fazladan hediye edecek!

Eski ve yeni oyuncular arasında adil bir ilerleme oluşturmak için sıfırlamanın kullanıldığını söyleyen Riot şunu ekliyor: Performansınız ganimetlerinize değil, deneyimlerinize bağlıdır ve bu sıfırlanamaz.

Türkiye veya diğer ülkelerin beta çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmasa da Riot Games oyuncuların kendi ülkelerini listede görmeleri için beklemede kalmaları gerektiğini söyledi. Türkiye’ye gelmesini beklerken Wild Rift kapalı betaya katılma şansını elde edebilmek ve gelişmelerden haberdar olmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir