Anasayfa > Oyun Haberleri > Will Wright Yeni Oyunu İçin Modcularının Kapısını Çaldı

Will Wright Yeni Oyunu İçin Modcularının Kapısını Çaldı

Will Wright yeni oyunu için mod komünitesinin kapısını çaldı. Ünlü yapımcı oyununun beta testleri için kapalı bir topluluk kuracak.

The Sims oyununu yaparak, oyun endüstrisine yeni bir yön veren MAXIS’in kurucularından Will Wright, yeni projesi için gözünü mod komünitelerine dikti. Yapımcının The Sims ve SimCity gibi oyunların yanı sıra Spore gibi BAFTA ödüllerine aday olmuş bir oyunu da bulunuyor. Gerçekten de Will Wright’ın içinde bulunduğu ya da liderliğini üstlendiği projeler, endüstriye yeni bir soluk getiren vizyonu yüksek işler oluyor. İşte tam da bu nedenden herkes ünlü tasarımcının yeni projesini bekliyordu ki, Wright’ın son projesinin kokusu yavaş yavaş duyulmaya başladı.

BAFTA Oyun Ödüllleri 2021 Kazananları Belli Oldu

Yeni projesini Nexus Mods’da duyuran tasarımcı, içerik geliştiriler aradığını belirtti. “Have you ever wished you could be immortal? (Hiç ölümsüz olmayı istemiş miydiniz?)” başlığına sahip duyuru karışık yanıtlar aldı. Bazı içerik geliştiriciler, Will Wright’ı bedava çalışacak adam aramakla suçlarken, bazıları da Spore oyununu çok sevdiklerini ve yardımcı olacaklarını bildirdiler.

Will Wright yeni oyunu ile ilgili detaya girmekten kaçındı. Şu anda oyunla ilgili bilinen tek şey oyuncunun anılarıyla genişleyen bir dünyayı konu aldığı. Anı ve anıların manipüle edildiği oyunlar, endüstride duyulmamış bir şey değil. Ancak oyuncunun anılarıyla dünyayı genişletmesi yeni bir heyecan verici bir konsept.

Eğer siz de başvuru yapmak istiyorsanız bu formu doldurabilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir