Anasayfa > Oyun Haberleri > Witcher 3 Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

Witcher 3 Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

Geride bıraktığımız 2010’lu yılların şüphesiz ki en beğenilen ve başarılı yapımlarından olan The Witcher 3 rekor üstüne rekor kırıyor! Detaylar haberimizde.

2015 yılında piyasaya sürülmesinin ardından oyuncular ve eleştirmenlerden bol bol özgü toplayan The Witcher 3 rekor kırmaya devam ediyor! Yakın bir zamanda Netflix üzerinde çıkışını gerçekleştiren ve genel olarak iyi tepkiler ile karşılanan The Witcher dizisinin ardından 5 yaşındaki oyunun anlık oyuncu sayısı zirveyi gördü! Dün itibariyle anlık olarak tamı tamına 102,172 oyuncu rakamına ulaşan oyun için bu durum bir ilk. Çıkış yaptığı tarihten beri oyun ilk kez böyle yüksek bir anlık oyuncu sayısına sahip oldu.

Bu artışın arkasında elbette ki Netflix‘te yayınlanan ve başrolünde Henry Cavill‘in yer aldığı The Witcher dizisi var. The Witcher 3: Wild Hunt dün kırdığı rekor ile Steam Top 10’da anlık oyuncu sayısı ile kendisine dördüncü sırada yer bulmayı da başardı. Netflix‘in yapımı ile yıldızı bir kez daha parlayan başarılı yapım bakalım elde ettiği başarıyı sürdürmeye daha ne kadar devam edecek?

Witcher 3 Rekor

Ülkemizde de birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanan oyun başarılı açık dünya yapısı, ustaca yazılmış hikayesi, keyifli yan görevleri ve akıcı dövüş mekanikleri ile adeta zamana meydan okuyor. Tabi tüm bunların yanına oyunun başarılı grafiklerini de eklediğimizde ortaya neredeyse bir başyapıtın çıkması işten bile değil. Siz de bu devasa evren ile ilgili bilginizi ölçmek isterseniz dev The Witcher testimize bekleriz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir