Anasayfa > Oyun Haberleri > Workers & Resources Güncellemesi Oyuna Uçak ve Turizm Sistemi Getiriyor

Workers & Resources Güncellemesi Oyuna Uçak ve Turizm Sistemi Getiriyor

%95 pozitif inceleme oranına sahip erken erişimdeki Workers & Resources: Soviet Republic gelişmiş strateji gerektiren bir şehir inşa etme oyunu. Sovyet temalı bu oyunda amacımız stratejik bir şekilde fakir bir şehri endüstriyel bir güce dönüştürmek iken oyunun zorluğu alışmış olabileceğiniz şehir inşa etme oyunlarından biraz daha fazla. Yol yapmak için bile stratejik düşünüp gerekli kaynaklara sahip olmanızı gerektiren bu oyuna, 3Division daha da derinlik katmak için yepyeni özellikler getirmiş bulunmakta.

En başta uçaklar ve havaalanı yeniliklerini getiren güncelleme kendi havaalanınızı dilediğiniz gibi tasarlamanıza olanak tanıyor. Uçaklarınızı kaynaksız yapamayacağınız için alüminyum endüstri zinciri imdadınıza yetişiyor. Boksit cevherlerini kazıp alüminyum okside işleyerek ve son halini diğer kaynaklarınızla birleştirerek uçaklarınızı oluşturabilirsiniz. Havaalanınızı yönetmek tamamen size kaldığından kulelerinizi boş bırakmamalı ve inşa için gerekli giriş çıkış yollarını düzenli tutmalısınız.

Uçakların gelişi ile birlikte şehrinizde turizmin de canlanması mümkün olacak. Eklenen oteller ve eğlence konumlarını şehrinize ekleyip uçak ile yabancı turistleri şehrinizde ağırlayabilirsiniz. Turistlerle ilgili istatistikleri size sunan yeni sekmede tarihler arası değişiklikleri takip edebilir ve şehrinize verilen ortalama puanı görebilirsiniz.

Workers & Resources yeni gelen bir başka özelliği ile artık sadece şehrinizi değil, ayrıca kendi binalarınızı da oluşturmanızı sağlıyor. Stratejik şehir planlama görevinize biraz ara vermek istiyor fakat elinizi çıkış tuşuna götüremiyorsanız bu mimarlık molası hem şehrinizin düzeni hem de zihninizin dinginliğe ermesi için ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bu özelliklerin dışında şehir sakini modelleri yenilenmiş olup, neredeyse bütün ses efektleri ya yerleştirilmiş ya da yeniden düzenlenmiş durumda. Workers & Resources henüz çıkışından beri ilk yılını doldurmamış olsa da zorlu strateji severleri düzenli olarak eklenen yeni özellikleri ile sınırlarını zorlamaya davet ediyor. Workers & Resources bu Kış İndirimi süresince devam edecek %20 indirimi ile yoldaşlarını bekliyor.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir