Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Tanks Steam Üzerinde Yerini Alacak

World of Tanks Steam Üzerinde Yerini Alacak

Wargaming tarafından geliştirilen World of Tanks Steam üzerinde yerini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Geniş haritalarda amansız mücadelelere sahne olan World of Tanks Steam için çıkış yapacak. Henüz resmi bir çıkış tarihi duyurulmasa da oyunun 2021 yılında Steam’e gelmesi bekleniyor. Geliştirici ekip konu hakkında bir açıklama yaptı.

“World of Tanks’ın herkes için erişilebilir olduğundan emin olmak istedik. Dolayısıyla Steam topluluğunu ailemize davet etmek de bizler için gayet doğal bir adım oldu.”

“Yakında Steam kullanıcıları sadece bizim oyunumuzun sunduğu sert savaşları deneyim edecek. Umarız oyunu severler.”

World of Tanks’in global yayıncılık direktörlüğünü yapan Max Chuvalov yukarıdaki ifadeleri kullandı. 2010’da çıkış yapan World of Tanks ise geçtiğimiz yıl 10.yaşına basmış ve battle pass sistemini bünyesine eklemişti.

Yeni araçlar, haritalar ve teknolojiler sayesinde salt bir tank savaşı olmaktan ileriye geçen oyun, 600’den fazla zırhlı savaş aracını kullanıma sunuyor. Dünya çapında 160 milyondan fazla oyuncuya da ev sahipliği yapan World of Tanks artık Steam üzerinde de ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Oyunun Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilir ve çıkış tarihinden haberdar olmak için istek listenize ekleyebilirsiniz. Sistem gereksinimleri tarafında da üst düzey talepleri bulunmayan oyun, arkadaşlarınızla oynamak için de iyi bir alternatif olabilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir