Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft 9.1 Güncellemesi Beta Serverlarında Başladı

World of Warcraft 9.1 Güncellemesi Beta Serverlarında Başladı

World of Warcraft 9.1 Güncellemesi beta serverlarında görücüye çıktı. İşte Chains of Domination ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası.

Senelere meydan okuyan MMORPG World of Warcraft son güncellemesi Chains of Domination ile görücüye çıkmaya hazırlanıyor. World of Warcraft 9.1 güncellemesi beta serverlarında oyuncuların beğenisine sunuldu. Chains of Domination oldukça büyük bir güncelleme olacak. World of Warcraft en son büyük güncellemesi olan Shadowlands’i Kasım ayında piyasaya sürmüştü. Shadownlands ile aynı ayarda olması beklenen Chains of Domination genel serverlara uzun bir süre daha açık olmayacak. Ancak oyunun kemik hayranları beta serverlarında yeni güncelleyi test sürüşüne çıkarabilecek.

World of Warcraft Sistem Gereksinimleri

Chains of Domination, her güncellemede olduğu gibi hikaye ve görevlerin yanında bir dizi değişikliği de beraberinde getirecek. An itibariyle DPS dinamosu olarak bilinen Affliction Warlock sınıfının ciddi bir nerf yemesi bekleniyor. PvE gücü azaltılıp PvP gücü yükseltilecek olan Warlock, güncellemeden nasibini alacak olan tek sınıf değil. Genel olarak tüm sınıflarda bir düzine değişikliğe gidilecek.

Bu durum Blizzard için oldukça klasik bir strateji. Dönem dönem DPS, Tank ve Healer rollerinde bir sınıf öne çıkarılıyor. Blizzard bunu senelerdir devam eden oyunda oyuncuların değişik sınıfları oynamaya yönelip sıkılmamaları için yapıyor.

9.1 Chains of Domination güncellemesi hikayenin devamı için de önemli elementler içerecek. Maw’da yeni bir bölge olan Korthia oyuna eklenecekler arasında. Ayrıca, Tazavesh adında büyük bir dungeon da 9.1 güncellemesinde oyuncularla buluşacak. Güncellemenin getireceği raid ise Sanctum of Domination olacak. Hikayenin nasıl geliştiğini merak edenler için YouTube’da detaylı bir video bulunuyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir