Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft Burning Crusade Classic Duyuruldu

World of Warcraft Burning Crusade Classic Duyuruldu

World of Warcraft Burning Crusade Classic, popüler MMORPG’nin en sevilen içerik paketlerinden birini tekrar hayata getiriyor. 

World of Warcraft Classic yeni içerik paketini ücretsiz olarak oyunculara sunacak. Burning Crusade ile beraber Kara Geçit’in kapıları bir kez daha açılacak.

Dönemin en popüler genişleme paketlerinden biri olan Burning Crusade, World of Warcraft Classic’e Outland haritasını ekleyecek. İçerik paketinin en önemli noktalarından bir diğeri de Blood Elf ırkını oynanabilir yapmasında yatıyor. Oyuncular Blood Elf ırkını seçebilecekleri gibi, Jewelcrafting mesleği ile gelir de elde edebilecek.

BlizzCon etkinliğinde yapılan World of Warcraft Burning Crusade Classic deep dive oturumu ile beraber yapımın geliştiricileri içerik paketi hakkında açıklamalar yaptı. Geliştiriciler yıllar önce oyun dünyasını başarılı bir şekilde sarsan ek paketi tekrar hayata döndürmekten de bahsetti. Hala eski kodlara ve eski verilere sahip olan World of Warcraft Classic ekibi, Burning Crusade ek paketini oyuna tekrar eklemenin zorluklarından ve kendi deneyimlerinden de demeçler verdi.

World of Warcraft Classic’in nostaljik WoW deneyimini yaşatma konusunda oldukça başarılı olduğu düşünülüyor. Oyun dünyasının en köklü MMORPG oyunlarından biri olan World of Warcraft, Kalimdor ve Outland gibi diyarların sınırlarını Burning Crusade gibi ek paketler ile genişletmiş ve milyonları aşan bir oyuncu kitlesi kazanmıştı.

Bu deneyimi tekrar sunmayı hedefleyen Blizzard Entertainment, World of Warcraft Classic’i 26 Ağustos 2019 yılında piyasaya sürdü. Önümüzdeki günlerde eklenecek olan Burning Crusade ile beraber oyunun yapı taşları olan yeni raid ve zindanlar da oyuncuların deneyim edebileceği zorluklar arasında olacak. Tempest Keep, Caverns of Time, Karazhan ve Sunwell Plateau gibi baskın ve zindanlar Burning Crusade deneyimini tekrar yaşatacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir