Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft: Shadowlands Aktif Hale Geldi

World of Warcraft: Shadowlands Aktif Hale Geldi

Efsane MMORPG’nin yeni genişleme paketi World of Warcraft: Shadowlands aktif hale geldi. Ek paket ile ilgili detaylar haberimizde.

Merakla beklenen yeni ek paket Shadowlands, bu sabah itibarıyla aktif hale geldi. Azeroth’un üstündeki sır perdesinin kalktığı genişleme paketi oyunun aldığı 8.ek paket oldu.

Yeni genişlemeyle oyuncular Azeroth’un fani ruhlarının yolculuk ettiği Shadowlands’a gidecek. Sylvanas Windrunner’ın Lich King’in miğferini kırmasıyla açılan Shadowlands kilidi birçok sırrı açığa çıkaracak. Perdenin Ötesi başlığıyla yayınlanan World of Warcraft: Shadowlands çıkış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Shadowlands ile beraber oyunun seviye sınırı 60’a düşürüldü. Oynanışa eklenen en büyük yenliklerden biri de dört antlaşma oldu. Oyuncular, Shadowlands’de Kyrian, Venthyr, Necrolord ya da Night Fae olmak üzere dört farklı antlaşmadan birine katılıp farklı ödüller elde edebilecek.Genişleme paketiyle beraber oyuna beş adet yeni bölge de geliyor.

Shadowlands’in ilk raid’i ise 8 Aralık 2020 tarihinde oyuna eklenecek. Revendreth’te geçecek olan raid toplam 10 adet boss’tan oluşacak ve oyuncuları Sire Denathrius’un ininin kalbine götürecek. Castle Nathria adı verilen bu raid ile World of Warcraft: Shadowlands’da birinci sezon başlayacak.

Efsanevi MMORPG’nin yeni ek paketinin Ekim ayında çıkması bekleniyordu. Daha sonra Blizzard’un yaptığı duyuruyla ertelenen sekizinci genişleme paketi 24 Kasım 2020 tarihine ertelendi. Oyunun aldığı en büyük içerik genişlemelerinden biri olan Shadowlands, World of Warcraft’ı büyük oranda değiştiriyor. Bu değişiklikler hem genel oynanış mekaniklerini hem de Azeroth’un hikayesini etkileyecek.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir