Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft: Shadowlands Ertelendi

World of Warcraft: Shadowlands Ertelendi

Blizzard denilince akla gelen yapımın en son genişleme paketi olan World of Warcraft: Shadowlands çıkışı ertelendi. Detaylar haberimizde.

2020 Sonlarında Geliyor!

Yapımcılığı ve yayıncılığı Blizzard tarafından yapılan, 16 senedir oyun dünyasının en güçlü markalarından olan World of Warcraft’ta bir gelişme yaşandı. Oyuncuları üzen bu gelişme ise oyunun yeni genişleme paketinin ertelenmesi oldu. Geliştirici ekip tarafından yayınlanan bu bilgi oyuncuları üzse de geliştirme sürecine katkıda bulunacak. Blizzard resmi hesapları üzerinden yapılan paylaşımın altındaki imza ise baş yapımcı John Hight’a ait. Yapılan testlerin sonuçları doğrultusunda alınan kararı etkileyen faktörlerden biri ise yine Covid-19.

World of Warcraft: Shadowlands için duyurulan ilk çıkış tarihi 27 Ekim’di. Ancak yapılan testler ve bu testlerden sağlanan geri dönüşler çıkışın ertelenmesi kararını beraberinde getirdi. Shadowlands’i mümkün olan en iyi şekilde çıkarmak isteyen ekip bunun için ekstra zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti. Bu ekstra zamanın bitiş tarihi ve oyuncuların World of Warcraft: Shadowlands ile kavuşacağı tarih ise 2020 sonları olarak belirtildi.

Shadowlands için ön yama ise 13 Ekim tarihinde yayınlanacak. Ayrıca genişleme paketinin çıkışının öncesindeki çıkış öncesi etkinliği hakkında da açıklamalar yapıldı. Oyuncular Azeroth’u savunmak için çağrılacak.

Peki siz bu erteleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişleme paketinin daha iyi çıkmasını sağlamak için atılması gereken bu adım sizce doğru mu?

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir