Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft Shadowlands: Scourge İstilası Başlıyor

World of Warcraft Shadowlands: Scourge İstilası Başlıyor

World of Warcraft Shadowlands öncesi oyun içi etkinlikte öndersiz kalan Scourge, Azeroth’u istila edecek. Alliance ve Horde, Scourge ordularına karşı bir araya gelecek. 

World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi Shadowlands öncesinde Azeroth’un kahramanları Scourge karşısında bir sınav daha verecek. Çıkış öncesi etkinlik için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Forsaken’in lideri Sylvanas Windrunner, Lich King’in miğferini parçalara ayırdıktan sonra binlerce Scourge askerini öndersiz bıraktı. İki bölümden oluşan WoW Shadowlands Scourge etkinliği, geçtiğimiz ay oyuna eklenen güncelleme paketiyle birlikte geliyor.

Oyun içi etkinliğin yeni sıra World of Warcraft yeni bir seviye atlama deneyimini de bünyesine katıyor. Seviye sınırı değiştirilerek 50’ye taşındı. Bu sınır Shadowlands’in gelişi ile beraber 60 olarak değiştirilecek. Seviye sınırının desteklenmesi için yeni eşya ayarlamaları da oyuna eklendi.

Aynı zamanda Exile’s Reach adı verilen görev serisi hem yeni oyuncuları hem de geri dönen oyuncuları World of Warcraft’ın görev tipleriyle tanıştırıyor. Yenilenen seviye atlama süreci, WoW’un görev yapılarını anlama deneyimini daha seri ve daha öğretici hale getiriyor.

World of Warcraft Shadowlands öncesi gelen güncellemeyle birlikte karakter tasarlama pencereleri de zenginlik kazandı. Yüzlerce yeni slider ile karakterleri en küçük detaylara kadar değiştirmek mümkün.

WoW Shadowlands Scourge istilası çıkış öncesi bir etkinlik olarak işleyecek ve 23 Kasım 2020 tarihine kadar sürecek. 23 Kasım günü ise World of Warcraft Shadowlands’in çıkış yapmas ıbekleniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir