Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft: Shadowlands Scourge İstilası Devam Ediyor

World of Warcraft: Shadowlands Scourge İstilası Devam Ediyor

World of Warcraft: Shadowlands Scourge istilası Azeroth’u tehdit etmeye devam ediyor. İstilanın ikinci aşaması başladı. Detaylar haberimizde.

Sevilen MMORPG World of Warcraft’ın yeni ek paketi Shadowlands 23 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak. Forsaken’in kraliçesi Azeroth’un üzerindeki perdeyi kaldırdı. Sylvanas’ın Lich King’in miğferini yok etmesiyle başlayan tehlike lidersiz kalan Scourge ordularını da harekete geçirdi.

Blizzard Türkiye’nin YouTube kanalı üzerinden Shadowlands çıkış fragmanı videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

“Perdenin ötesinde bir karanlık yatıyor. Burada her ruhun bir yeri var” 

Geçtiğimiz hafta başlayan Shadowlands Scourge istilası ise tüm heyecanıyla devam ediyor. İkinci aşamaya geçen saldırıya karşı Horde ve Alliance’ın önde gelen kahramanları beraber mücadele edecek. Liderlerinin kaçırılmasından ve yok oldukları düşünülen düşmanların tekrar ortaya çıkmasından sonra Azeroth’da tehlike büyüyor. Öndersiz Scourge ordusu Horde ve Alliance ayrımı yapmadan saldırıya devam ederken, Azeroth ile Shadowlands’i ayıran perde de ortadan yavaşça kalkıyor.

Oyun içi etkinlik sona erdikten sonra World of Warcraft: Shadowlands çıkış yapacak. Genişleme paketi sevilen MMORPG’ye yepyeni bir dünya, yeni görev çizgileri ve birçok yeni karakter ekleyecek.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir