Anasayfa > Oyun Haberleri > World War Z Aftermath Duyuruldu, Fragman Yayımlandı

World War Z Aftermath Duyuruldu, Fragman Yayımlandı

World War Z Aftermath duyuruldu. CO-OP zombi oyunu bünyesine bir FPS modu, birçok yeni içerik, karakter ve harita ekleyecek.

Saber Interactive tarafından geliştirilen ve iki yıl önce çıkış yapan World War Z, yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanıyor. Dört kişilik maçlar ve çeşitli oyun modlarıyla devasa zombi güruhlarına karşı savaştığımız oyun, bu yıl içerisinde birçok yeni içerik kazanacak.

Genişleme paketiyle beraber oyuna bir FPS modu da eklenecek. Halihazırda TPS olarak oynanabilen ve oldukça keyifli bir oynanış sunan yapım, yeni karakterlerin yanı sıra farklı konumları da oyunculara sunacak.

Summer Game Fest dahilinde duyurulan fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

World War Z Aftermath ile yeni nesil konsol kullanıcıları da memnun olacak. Oyun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlük desteği ve 60 FPS stabil performansa kavuşacak. Bu yıl içerisinde oyuna eklenmesi planlanan paketin cross-play desteğini de barındırdığını belirtelim.

Oyunda halihazırda dört adet harita bulunuyor. Oyuncular kendi içlerinde de farklı bölümlere sahip olan New York, Kudüs, Tokyo ve Moskova haritalarında hastalıklılara karşı savaşıyor. World War Z Game of the Year Edition sahibi olan kullanıcılar aynı zamanda Marseille haritasını da deneyim edebiliyor. Yayımlanan fragman videosunda bu bölgelerin arasına Roma’nın da ekleneceği görülüyor.

Karla kaplı bir harita ve donmuş bir yolcu gemisi de videoda kendine yer buluyor. Genişleme paketinin resmi çıkış tarihine dair bir açıklama yapılmadı. Fakat oyunu büyük oranda yenileyecek olan Aftermath içeriklerinin 2021’in son çeyreğinde çıkış yapacağını tahmin ediyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir