Anasayfa > Oyun Haberleri > Wrath: Aeon of Ruin Çıkış Tarihi Ertelendi

Wrath: Aeon of Ruin Çıkış Tarihi Ertelendi

Wrath: Aeon of Ruin çıkış tarihi ertelendi. Geliştiricilerinin bir kısmı Covid olan oyunun tam sürümü için 2021 yeni hedef gösterildi.

Covid-19 pandemisi bütün sektörleri felç ettiği gibi, göreceli olarak dijitalde yürütülmesi daha kolay gibi görünen oyun endüstrisini de es geçmedi. Cyberpunk 2077 gibi oyunların defalarca ertelendiği ve çoğu oyunun geliştirilmesinin aksadağı bu dönem Wrath: Aeon of Ruin oyununu da es geçmedi. Geliştiricilerinden bazıları Covid-19 virüsüne yakalanan oyunun çıkış tarihi ertelendi.

Wrath: Aeon of Ruin an itibariyle ön erişim ile Steam üzerinden satın alınabiliyor. 50 ₺‘ye sahip olunabilen oyun, 1C Entertainment‘ın diğer oyunu Ion Fury ile birlikte alınırsa, iki oyundandan da %10 tasarruf edilip 83₺‘ye sahip olunabiliyor.

Fall Guys Ücretsiz Bir Noel Kostümü Hediye Ediyor

Ancak oyunu almadan önce çıkış tarihini göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Wrath: Aeon of Ruin çıkış tarihi 2021’e ertelendi. Tam sürüm için kesin tarih vermeyen stüdyo, 2020 Aralık ayında yapmaları gereken güncellemeyi de erteledi. Geliştiricileri Covid’e yakalanan stüdyonun, daha kesin bir tarih vermek için kendi önünü görmesi gerekli. Çalışanları iyileşme sürecini atlatıp işe döndükten sonra stüdyo’nun hem Aralık güncellemesi, hem de tam sürüm tarihi için daha net bir bilgi vereceği düşünülüyor.

Wrath: Aeon of Ruin için bütün umutlar henüz tükenmiş değil. Kotaku ve PcGamer gibi mecralardan tam not alan oyun, ön erişimde oyuncuyu üzmedi. Artık stüdyonun bir an önce tam sürüme geçebilmesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir