Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass, 10 Milyon Aboneye Ulaştı

Xbox Game Pass, 10 Milyon Aboneye Ulaştı

Microsoft kanadının abonelik sistemi Xbox Game Pass 10 milyon abone bandını aştı. Açıklanan verilere göre Xbox ve Microsoft PC kullanıcılarına hizmet veren sistemin 10 milyondan fazla üyesi mevcut. Microsoft’un dünya kamuyouna sunduğu verilerde, PS Plus’ın en büyük rakibinin ne durumda olduğunu görebiliyoruz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi; Sony cephesinin abonelik sistemi olarak karşımıza çıkan PS Plus‘a en büyük rakip olarak tabii ki Microsoft tarafının Xbox Game Pass abonelik sistemi görülüyor. Bu rekabetin özellikle pandemi döneminde bir tık daha kızıştığını söylemek mümkün diye düşünüyoruz.

Xbox Game Pass, 10 Milyon Aboneye Ulaştı

 

Daha Artacak!

Xbox Game Pass’in üye sayısı henüz 10 milyonda olsa da hızlı ve pandemi dönemi süresince istikrarlı olarak artacağını düşünüyoruz. Xbox Game Pass‘in da dahil olduğu abonelik sistemi gibi hizmetler evlerine tıkılmış kalmış insanların, şu zor günlerde yegane dostlarından biri kesinlikle. İşi gücü, okulu olmayan insanların vakitlerini eğlenceli geçirmek için bu tür sistemlere elbette ihtiyacı var. Bu nedenle, bu tür abonelik sistemlerinin hızla kullanıcı kazanmaya devam edeceğini düşünüyoruz. Şirketler de bu krizi fırsata çevirmek için boş durmayacaktır.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir