Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass’e Minecraft Dungeons, Alan Wake ve Cities: Skylines Geliyor!

Xbox Game Pass’e Minecraft Dungeons, Alan Wake ve Cities: Skylines Geliyor!

Xbox Game Pass Mayıs ayını güçlü kapatacak gibi görünüyor. Üyeler için Minecraft Dungeons, Alan Wake ve Cities:Skylines Mayıs sonundan itibaren ücretsiz.

Xbox Game Pass, bir oyunu alıp oynadıktan sonra rafa kaldırmak yerine, aylık belirli bir ücret verip bir çok oyunu oynamak isteyenler için iyi bir alternatif olmaya devam ediyor. Her ay göz dolduran yapımları bünyesine taşıyan Xbox Pass, konsol oyuncuları için Mayıs sonunda üç yeni yapımı üyelerine sunacak.

Alan Wake, 21 Mayıs’tan itibaren erişime açık olacak. 2020’de 10. yılını kutlayan oyunun konusu ise şöyle. Best seller kitapların yazarı Alan Wake’in karısı, birlikte yaptıkları tatil esnasında kaybolur. Yazarın karısını arama hikayesi, yazdığını hatırlamadığı bir korku hikayesinin sayfalarına dönüşür. Alan Wake karısını kurtarmak ve gizemi çözmek için Bright Falls isimli kasabada, karanlık bir varlığı atlatmak zorunda kalacaktır.

Cities: Skylines da, 21 Mayıs’tan itibaren erişime açılan diğer Xbox Game Pass oyunu. Daha önce de platform üzerinden oynanabilen oyun geri dönüyor. Cities: Skylines’da sürekli büyüyen bir şehirden sorumluyuz. SimCity tarzı oyunları sevenlerin kaçırmaması gereken oyunda, bir şehri metropole çevirip, içinde yaşayan kişilerin sürekli değişen isteklerine cevap vermek zorundayız.

Minecraft: Dungeons, oyun dünyasında kült haline gelmiş Minecraft evreninin son oyunu 26 Mayıs‘ta XBox Game Pass sahipleriyle buluşacak. Oyun 4 oyuncuya kadar co-op desteği sağladığı gibi, solo da oynanabiliyor. Minecraft sevenleri, piksel zindan görevleriyle buluşturan oyun oldukça heyecan verici.

Xbox Game Pass’ten Mayıs sonunda ayrılacak oyunlar ise şu şekilde.

  • #IDARB
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • Hydro Thunder Hurricane
  • King of Fighters ’98 Ultimate
  • Old man’s Journey

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir