Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Games Pass: Bu Ay Giden Oyunlar

Xbox Games Pass: Bu Ay Giden Oyunlar

Xbox Games Pass bu ay üç büyük oyuna veda ediyor. Eğer hala oynamadıysanız televizyonunuzun başına geçmek isteyebilirsiniz!

Xbox Games Pass’in hem iyi yanları var, hem de kötü yanları var. Güzel olan şu ki oyunları oyunları tam fiyatıyla alıp oynadıktan sonra oyun kütüphanesinin tozlu raflarına terk etmek zrounda değilsiniz. Ama aynı zamanda, oyunlara erişiminiz sınırlı ve pass bitmeden oyunu oynayıp bitirmeniz gerekli.

Pass sahipleri Deus Ex: Mankind Divided, Shenmue 1 ve Shenmue 2 oyunlarını daha oynamadılarsa önümüzdeki iki hafta içerisinde  oynamak isteyebilirler. Microsoft Store’a gelen büyük bir güncellemeyle duyurulan habere göre bu oyunlar önümüzdeki iki hafta içinde kaldırılacaklar.

Kaldırılan oyunlara aşina değilseniz, olmalısınız. Özellikle de Deus Ex serisine. Deus Ex: Mankind Divided 2011’in en çok ses getiren ve beğenilen oyunlarından Deus Ex: Human Revolution’ın devam niteliğindeki oyunu. Seri, Cyberpunk tarzı oyunları sevenler için biçilmiş kaftan.

Shenmue ise tam bir klasik. Orjinal olarak 1999’da yayınlanan oyun, tarihin en iyi oyunlarından biri olarak biliniyor. Oyunlar 2018’de yeniden şekillendirildi ve kullanıcılara sunuldu. Oyunları elden geçirmek 2019’da yayınlanması gereken Shenmue 3 için de bir hafıza tazelemek olacaktır.

Xbox Games Pass ve diğer oyun haberlerini anında öğrenmek için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Xbox Games Pass’e sahip misiniz? Bu oyunları gitmeden oynayacak mısınız? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir