Anasayfa > Oyun Haberleri > X’e Bas: Canlı Oyun Testleriyle Bedava Oyunlar Kazanın

X’e Bas: Canlı Oyun Testleriyle Bedava Oyunlar Kazanın

Bugün sizlere uzun süredir kullandığımız, geliştirici ekibiyle tanışarak “Bunu daha fazla oyuncuya ulaştırmalıyız” dediğimiz bir uygulama olan X’e Bas’dan bahsedeceğiz.

Oyun dünyasından soruların, yayın saatinde oyunculara sorulması ve en çok doğru cevabı en hızlı şekilde veren kullanıcıların ödüllendirilmesi. İşte X’e Bas’ın çalışma mekanizması tam olarak böyle. Sadece bir örnek olarak VALORANT testinde doğru cevaplarla testin sonunu gördüğünüzde gelen oyun içi içeriklerle ödüllendiriliyorsunuz. Elbette uygulamanın içeriğinde başka özellikler de bulunuyor.

Testler Dışında Neler Var?

Canlı testler uygulamanın en büyük özelliği olsa da uygulamanın sunduğu tek özellik değil. Oyuncuların ilgisini çekebilecek başka işlevler de yerleştirilmiş.

  • Platformlar (Xbox, PlayStation) için oyun fiyatlarını anında öğren.
  • Satıcılar arasında karşılaştırmaları gör.
  • Oyunlar hakkında görüşlerini paylaş, diğer oyuncuların düşüncelerini oku.

Biz Uygulamayı Neden Beğendik

Oyunlarla testleri olduk olası birbirlerine çok yakıştıran bir ekibiz. Bilirsiniz, kendi testlerimizi de geçmişte sık sık yayına alıyorduk ve gayet de seviliyordu. Bugün de vakit buldukça yapmaya, eski testlerimizi optimize etmeye çalışıyoruz zaten. Belki de bu yüzden X’e Bas konseptini çok sevdik. Size de kullanmanızı tavsiye ederiz. Uygulamayı indirdikten sonra ilginizi çekecek testlere katılabilir, doğru cevaplarınızla ödüllere koşabilirsiniz. Bağlantıları da aşağıya bırakıyoruz.

X’e Bas İndir

Ayrıca testlerin ilginizi çekip çekmeyeceğine önceden karar vermek için belki uygulamanın Instagram profilini de takibe almak isteyebilirsiniz. Sonraki yazılarımızda görüşmek üzere, oyunla kalın!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir