Anasayfa > Oyun Haberleri > Yakuza Serisinin Yan Oyunu Judgment 23 Nisan’da Çıkıyor

Yakuza Serisinin Yan Oyunu Judgment 23 Nisan’da Çıkıyor

Sevilen seri Yakuza’nın yan oyunu Judgment 23 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series X ve Stadia üzerinde çıkış yapacak.

İlk başta PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapması planlanan Judgment daha sonra tüm yeni nesil konsollar için randevu aldı. Suç, macera ve aksiyon unsurlarını içinde barındırırken Yakuza serisinin genel yapısına da sadık kalan yapım için bir fragman videosu da yayınlandı.

Oyunun PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar ise herhangi bir yeni nesil güncellemesi almayacak. Serinin sevenleri aynı zamanda Judgment’ın PlayStation 5 sürümünün, PlayStation 4’ten daha kötü görsellere sahip olduğunu düşünüyor.

Yapılan açıklamalarda ise oyunun ek paketleri ile beraber çıkış yapacağı ve grafiklerinin de cilalandığı belirtiliyor. Oyun elbette bir yeni nesil konsol ürünü olduğu için 60 FPS stabil bir şekilde çalışacak. Fakat PlayStation 4 ve PlayStation 5 için cross-buy imkanı olmaması oyuncularda tepkiye neden oldu. Diğer taraftan PlayStation 4’te kaydedilen sürecin yeni nesil PlayStation’a aktarılma konusunda da geliştiricilerden resmi bir açıklama gelmedi. Oyuncular, yayınlanan fragman videosunun yorumlar kısmında tartışmaya başladı bile.

Judgment Hakkında

Yakuza serisi ile aynı evrende geçen Judgment yeni karakterler ve olay örgülerini dünyaya dahil ediyor. Oyuncular özel bir dedektif olan Takayuki Yagami’ye hayat verdikleri oyunda içinde cinayeti de barındıran gizemli bir olay örgüsünü çözmeye çalışırken, Yakuza’nın alıştığımız garip ve ilginç yan görevlerine atılıyor.

Yapım 23 Nisan’da tüm yeni nesil konsollar ve Stadia’da çıkış yapacak fakat PC sürümü için henüz bir girişim bulunmuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir