Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Animasyon: Yol, Bir Ionia Efsanesi!

Yeni Animasyon: Yol, Bir Ionia Efsanesi!

Riot Games son zamanlarda heyecan verici gelişmelere imza atıyor. “Yol, Bir Ionia Efsanesi” animasyonu ile yeni şampiyon iddiaları kuvvetlendi.

Riot GamesRuneterra Hikayeleri serisi ile bizi hem evren hakkında bilgilendirmeye hem de kurdukları fantezi dünyasını çeşitlendirmeye çalışmaktaydı. Her bölge ile ilgili hikâyeler oyunun ve evrenin severleri tarafından beğeniyle karşılaşmıştı. Bu sefer ise hikâyenin iyice kızıştığı bir döneme girmekteyiz.

Geçtiğimiz sene yayınlanan şampiyon yol haritasında paylaşılan görseller insanların “Acaba Yone mi geliyor?” gibi teoriler ortaya atmasına sebebiyet vermişti. Bu teorileri destekleyen yeni animasyon ile de işler bayağı bir karışmış bulunuyor. Animasyona beyaz saçlı ana karakterimizin tilkiyi takip etmesi ile başlıyoruz. Hayranların belirttiği ise bu tilkinin Ahri olduğu yönünde. Karakterimizin yolunda karşımıza Teemo ve Kindred‘ın temsili görünüşleri  çıkıyor ve egzotik yolumuza iyice heyecan katıyor.

Yol

Bütün yolun sonunda karakterimizi bir kapı karşılıyor. Yanından geçerken pek dikkat etmese de fenerin parlaması ile dikkati o yöne kayıyor. Sonrasında karakterimiz tilkinin ikaz niyetindeki tıslamalarına rağmen içeri giriyor. Bir nevi kendi benliği ile kalan arkadaşımız ileride Yasuo‘yla benzerlik taşıyan bir silüet tarafından öldürüldüğünü görüyor. Bunun sonrasında kendini görüp çıldıran karakterimiz şeytanî bir rakip ile kozlarını paylaşıyor. Bunun sonucunda ise benlikleri birleşiyor ve şeytanî rakip ile tek vücut olarak kutsal ağaca doğru yürüyorlar. “Yol, Bir Ionia Efsanesi” animasyonundan çıkan sonuçlar ise şimdilik bu kadar ile sınırlı gibi gözüküyor

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir