Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Assassin’s Creed Valhalla Güncellemesi Yayınlandı

Yeni Assassin’s Creed Valhalla Güncellemesi Yayınlandı

Yeni Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi görevlerde problem yaratan ve oynanışı engelleyen hataları çözüyor. Güncellemeye dair detaylar haberimizde.

Ubisoft yeni Assassin’s Creed Valhalla güncellemesini PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, PC, Xbox X ve S Serisi için yayınladı. Yeni güncelleme paketi oyunun ortalarında karşılaşılan dört görevdeki problemleri ortadan kaldıracak.

Oynanışı büyük oranda baltalayan ve oyuncu ilerleyişini engelleyen hatalar yeni güncellemeyle çözüldü. Ubisoft bu tür hataların tam olarak düzeltilmesi için yeni yama paketleri üzerinde de çalıştığını bildirdi. Güncellemeyle beraber iyileştirilen görevleri listeledik.

  • Old Wounds görevinde Estrid ile etkileşime geçilememe sorunu çözüldü.
  • Unholy Father görevinde NPC ile etkileşime geçilemememe sorunu çözüldü.
  • The Thegn of Lincon görevinde oyuncular Aelfgar ile konuşamıyordu. Görevin gidişatını etkileyen etkileşim sorunu çözüldü.
  • Falling Stars gizeminin tamamlanmasını engelleyen problem çözüldü. Ysane artık oyuncuyu sorunsuz bir şekilde takip edecek.

Güncellemeden sonra hataların devam etmesi durumunda ise Ubisoft oyunculara birkaç adımlık bir yöntem sundu. Yama paketini indirmenize rağmen görevlerde problem yaşıyorsanız bir kayıt dosyası oluşturmanız gerekiyor.

Daha sonra oyunu kapatıp tekrar açmalı ve oluşturduğunuz kayıt dosyasını etkinleştirmelisiniz. Böylece problem yaşadığınız görev güncellemeyle beraber çözülmüş olacaktır.

8 Nisan’da yayınlanan güncellemenin A Brother’s Keeper, A Sword-shower in Anecastre, The Big Finish ve The Seas of Fate görevlerindei problemleri de çözmesi bekleniyor. Assassin’s Creed Valhalla Ostara Festival etkinliği ise bir haftalık bir uzatma almış ve oyunculara süreli içeriklerin tadını çıkarması için biraz daha zaman verilmişti.

Assassin’s Creed Valhalla Hakkında

10 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapan oyun Ubisoft’un sevilen gizlilik-aksiyon serisinin son halkası oldu. Antik Yunan’da geçen maceralardan sonra oyuncuları Viking dönemine götüren yapım, Eivor adındaki bir Viking savaşçıya hayat vermemizi sağlarken suikastçı örgütünün de tarihini gözler önüne seriyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir