Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Battlefield Oyunu Bu Yıl Çıkış Yapacak

Yeni Battlefield Oyunu Bu Yıl Çıkış Yapacak

Battlefield serisinin son halkasının bu yılın bahar aylarında çıkış yapması planlanıyor. Oyun hakkında yeni açıklamalar yapıldı.

Electronic Arts’ta CEO olarak görev alan Andrew Wilson yeni Battlefield oyunu hakkında açıklama yaptı. Özellikle çok oyunculu tarafta üst düzey bir deneyim sunması beklenen oyunun, yeni nesil konsol teknolojilerinden büyük oranda yararlanacağı belirtildi.

“Önümüzdeki aylarda içinde yeni Battlefield oyununu da bulunduran planlarımızı sizlerle paylaşmayı iple çekiyoruz. Oyun, yeni nesil konsollarının gücünü tam potansiyeliyle kullanacak ve daha önce görülmemiş düzeyde bir multiplayer deneyimi sunacak.

Devasa büyüklükteki haritaların yanı sıra yeni Battlefield oyunu bildiğimiz savaş mekaniklerini yükselterek bambaşka bir seviyeye taşıyacak.”

CEO Andrew Wilson’un serinin son oyununa dair bir demeç verdi. Bir sonraki oyunun adına ve konseptin ne yönde olacağına dair bir açıklama ise henüz mevcut değil. Fakat genel olarak çok oyunculu tarafta oldukça başarılı bir deneyim sunan serinin, son oyunda bu tarafa daha da fazla önem vereceğini söyleyebiliriz.

Oyun dünyası tarafından Battlefield 6 olarak adlandırılan oyuna dair asıl detaylar bahar aylarında ortaya çıkacak. Serinin bir önceki oyunu Battlefield V ise 4 Eylül 2018 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmış ve 2018 yılının sonunda yedi milyonu aşkın dijital kopya satmıştı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir