Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Doki Doki Literature Club Oyunu Çıktı

Yeni Bir Doki Doki Literature Club Oyunu Çıktı

Sevilen psikolojik korku/görsel roman karması Doki Doki Literature Club’a yeni içerikler getiren Doki Doki Literature Club Plus birçok platformda eşzamanlı olarak çıkış yaptı.

2017’de Steam üzerinden ücretsiz olarak piyasaya sürülen orijinal Doki Doki Literature Club, yılın en sevilen korku oyunlarından olmuş ve oyun dünyasında büyük başarı yakalamıştı. Başarısını sonraki yıllarda da devam ettiren ve 2021 itibarıyla Steam’de 150,000’den fazla incelemesi bulunan oyun için yapımcı Team Salvato er ya da geç yeni içerikler getireceklerinin sözünü vermişti.

11 Haziran’da Doki Doki Literature Club Plus‘u duyuran Team Salvato, yeni oyunları ile orijinal DDLC içeriğine ek olarak 6 yeni yan hikaye, 13 yeni müzik parçası, 100‘den fazla kilidi açılabilir çizim ve duvar kağıdı getireceklerini belirtmiști. Bunların yanında oyundaki bütün çizimlerin orijinalin iki katı piksel ile çok daha yüksek kalitede olacağı da söylendi.

Oyuncuların kendileri keşfetmeleri beklenen sırlar hariç bu yenilikler ile Doki Doki Literature Club Plus 30 Haziran 2021 itibariyla Steam ve Epic Games Store için 25 TL fiyattan çıkış yapmıș bulunuyor. İlk defa konsollara da gelen seri PlayStation 4/5 için 89 TL, Xbox için 42,50 TL, Nintendo Switch için ise $14.99 olarak fiyatlandırılmış durumda. Oyunu bilgisayarda satın almak isteyenler Steam Yaz İndirimleri kapsamında 7 Temmuz‘a kadar 22,50 TL’ye alabilir. Orijinal Doki Doki Literature Club da Steam‘de ücretsiz olarak hayatına devam edecek.

DDLC Plus da şimdilik orijinal oyunun izinden gidecek gibi görünüyor. Oyun için henüz yazılan 1783 incelemede oyuncuların %96‘sı oyunu olumlu değerlendirdi.

Doki Doki Literature Club Plus Sistem Gereksinimleri

İlk oyunda olduğu gibi DDLC Plus da düşük sistemlerde çalıştırabileceğiniz bir oyun.

  • İşletim Sistemi: Windows 7 veya üstü
  • İşlemci: 1.8GHz Dual Core CPU
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Dahili Grafik Kartı
  • Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Steam Yaz İndirimleri hala devam ederken, düşük sistemler için daha çok oyun tavsiyesi için şu listemize göz atabilirsiniz: Sistemi Olmayan Oyuncular İçin Yaz İndiriminden 10 Oyun

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir