Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Life is Strange Oyunu Geliyor

Yeni Bir Life is Strange Oyunu Geliyor

Square Enix 18 Mart’ta yapacağı dijital gösterimde yeni bir Life is Strange oyununu tanıtacak. Firmanın diğer oyunları da gösterimde kendine yer bulacak.

YouTube ve Twitch üzerinden 18 Mart’ta yapılacak yayının yaklaşık 40 dakika sürmesi planlanıyor. Dijital gösterim halihazırda çıkış yapmış birçok Square Enix oyunu hakkında yeni detayları gözler önüne serecek. Firmanın batı pazarı için geliştirdiği birtakım oyunlar da izleyicilerin beğenisine sunulacak. Square Enix Japonya’nın imzası bulunan Final Fantasy serisinden herhangi bir oyunu ya da Project Athia’yı muhtemelen yayında görmeyeceğiz.

Oyuncuların dijital gösterimi heyecanla beklemelerini sağlayan oyunlardan biri de yeni Life is Strange oyunu oldu. Süper güce sahip olan yeni bir ana karaktere hayat vereceğimiz yapım sunum tarihinde gözler önüne serilecek. Serinin son halkası olan Life is Strange 2’de iki erkek kardeşin serüvenine tanık olmuştuk.

Sunumda yer alacağı planlanan oyunlardan biri de 1 Nisan tarihinde çıkış yapacak olan Outriders olacak. Balan Wonderwold adlı yapımın yanı sıra Marvel’s Avengers da yayında kendine yer bulacak. Güçlü potansiyeline rağmen büyük bir mobil oyunu formatına sahip olan Marvel’s Avengers, çıkış yaptığı anda oyun dünyasında olumsuz bir yankı bulmuş ve düşük inceleme puanları almıştı. Avengers kahramanlarına hayat vermemizi sağlayan yapım  18 Mart tarihinde Hawkeye karakterini de bünyesine ekleyecek. Yine aynı tarihte Xbox Series X ve PlayStation 5 için yeni nesil güncellemesi de oyuna eklenecek.

Just Cause Mobile‘nin yanı sıra birtakım mobil oyun duyuruları da Square Enix Montreal tarafından yapılacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir