Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Kostüm Serisi Geliyor: Spirit Blossom!

Yeni Kostüm Serisi Geliyor: Spirit Blossom!

Riot Games yeni şampiyon duyurusundan sonra yeni bir kostüm serisi ile de karşımıza çıkıyor. Spirit Blossom Yasuo, Thresh, Vayne ve Teemo’ya kostüm getiriyor.

Riot Games yeni bir dekorasyon ögesi seti ile karşımızda. Son zamanlarda League of Legends dekorasyon ögelerini seri olarak çıkaran şirket bu sefer de aynı politikayı uygulamakta. Oyunun topluluğu tarafından da oldukça sevilen şampiyonlar olan YasuoThreshVayne ve Teemo‘ya ruhani temalı kostümler geliyor.

Daha çok doğa ve manevi bir gizemliliği içeren kostümler yakın tarihte duyurulan şampiyon Lillia‘nın temasına da aşırı derecede benzerlik gösteriyor. Zaten görüldüğü üzere daha çok mor, pembe ve mavi renkler ile doğadan alınmış ögeler hakim. Bunun yanında seride daha çok mantarlar ile işinin olacağına emin olduğumuz Teemo‘ya prestij serisi geliyor. Spirit Blossom Teemo prestij serisini, sahip olduğunuz prestij puanları ile ganimet kısmından edinebilir ve kostümü prestij serisinin akılda kalıcı sarılığına ulaştırabilirsiniz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir