Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Mech Oyunu Uragun Hakkında Yeni Detaylar

Yeni Mech Oyunu Uragun Hakkında Yeni Detaylar

Kool2Play Studio tarafından geliştirilen yeni mech oyunu Uragun hakkında yeni bir video paylaşıldı. İşte karşınızda bu video ile öğrendiğimiz yeni detaylar.

https://www.youtube.com/watch?v=x_cRAcMzeCo&feature=youtu.be

Uragun, distopik bir dünyada geçen mech temalı bir oyun. Yukarıdan bakışlı bir kamera açısıyla oynadığımız oyunda düşman robotları alt etmeye çalışıyoruz. Bu savaş sırasında da yönettiğimiz mechin birbirinden farklı silahlarını kullanma imkanımız oluyor. İşte o silahlardan bazıları:

Hammerjump: Havaya yükselip bütün gücümüzle düşmanların üzerine çakılarak onların sonunu getirebilirsiniz.

Railgun: Yoğunlaşmış ve güçlü bir lazer patlamasıyla düşmanların zırhlarını eriterek onları metal bir plakaya dönüştürebilirsiniz.

Orbital Strike: Yörüngedeki istasyon sayesinde düşmanların üzerine roket salvosu gönderebilirsiniz.

Mayın Tarlası: Bulunduğunuz noktaya mayınlar yerleştirerek üzerinize gelen düşmanlar gafil avlayabilirsiniz.

Killing Dash: Savaşın merkezinden uzaklaşmak için hızlı bir kaçış manevrası yaparken önünüze çıkan her şeyi yok edebilirsiniz.

uragun

Şimdi de biraz oyunun hikayesinden bahsedelim. Oyun, insanların yıllarca kaynaklarını yapay zekayı geliştirmeye adadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu işlem sırasında dikkat etmedikleri çevresel değişimler bir felaketi de beraberinde getiriyor. Doğal felaketler sonucu değişen yaşam şartları insanları göç etmeye zorluyor. Bu süreçte de başarılı olmak için yapay zeka makinelere olan ihtiyaç artıyor. Ancak durum kontrolden çıktığında insanlık, sokakları ele geçiren bu süperzeka robotları yok etmek için Mechleri kullanıyor.

Uragun bu yılın ikinci çeyreğinden üçüncü çeyreğine geçiş döneminde erken erişim sürecine başlayacak. 2020 yılının sonunda PC için tam sürüm çıkışı yapması beklenen Uragun için konsol versiyonu hakkında haberler de yakında gelecek. Daha detaylı bilgiler ve oyunu istek listenize eklemek için Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir