Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Nesil RPG Black Myth: Wukong Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Yeni Nesil RPG Black Myth: Wukong Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz ay duyurulan Game Science imzalı yeni nesil RPG oyunu Black Myth: Wukong hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Maymun kral Wukong’a hayat vereceğimiz aksiyon-RPG türündeki yapım Black Myth: Wukong en az 15 saatlik oynanış sürecine sahip olacak. Ortaya çıkan detaylar arasında oyunda yüzden fazla düşmanın yer alacağı belirtildi.

Black Myth: Wukong

Yapımcı takımın başındaki isim Feng Ji, IGN’e demeç verdi. Feng Ji oyuncuların heyecanını oyun boyunca korumak için mistik Çin mitolojisini oyuna aktarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Üçlemenin İlk Oyunu Olacak

Oyunun bekleyenlerini en çok heyecanlandıran nokta ise oyunun Çin mitolojisine dayanan bir üçlemedeki ilk yapım olacağı oldu. Geliştirici koltuğunda oturan Game Science, Çin destanlarına dayanan üçlemenin ilk ayağında maymun kral Wukong’un efsanesini anlatacak.

Oyunun geçen ay görücüye giren ve olumlu tepkiler alan oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

 

Hem oynanış bağlamında hem de grafikler açısında tam anlamıyla yeni nesil yapımlara layık duran oyun, souls-like oynanış tarzı ile de beğenileri topladı. Çinli geliştirici Game Science Studio daha önce Art of War: Red Tides oyununu geliştirmişti. Black Myth: Wukong çıkış tarihi hakkında kesin bir açıklama yapılmadı. Oyuncuları Çin mitolojisiyle süslenmiş bir diyara götürecek olan oyun yeni nesil konsollar ve PC platformu için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir