Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Prime Gaming Sponsorluğu İle Riot Her Ay 650 RP ve Daha Fazlasını Verecek!

Yeni Prime Gaming Sponsorluğu İle Riot Her Ay 650 RP ve Daha Fazlasını Verecek!

Uzun süredir Riot ile partnerliğe sahip olan Amazon Prime Gaming yepyeni ödüllerle dolu inanılmaz fırsatı ile karşımızda.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Oyunları Açıklandı

2018’den beri Riot ile çalışarak oyunculara pek çok ganimet sağlamış olan ve bu ayın başlarında uzun süredir devam eden aylık 3 kostüm kristali alma fırsatını yeni bitiren Amazon Prime ödüllere hız kesmeden devam ediyor. Riot‘ın espor etkinlikleri için de sponsor olacak olan Amazon Prime, yepyeni ganimetlerle oyuncular için çıtayı yükseltiyor.

Amazon Prime üyeleri tıpkı bu sene süresince olduğu gibi bu aydan başlamak üzere, önümüzdeki koca bir yıl boyunca League of Legends, VALORANT, Wild Rift ve Legends of Runeterra olmak üzere bütün Riot oyunları için özel içeriklere sahip olabilecek. Bu oyunlardan ganimeti en çok öne çıkan ise League of Legends olacak gibi duruyor. İşte aylık League of Legends Prime Gaming Kapsülleri‘nin içeriği:

  • 650 RP
  • Sahip olmadığınız bir 1350 RPlik kostümün kalıcı kristali
  • 200 Turuncu Öz
  • 5 Şampiyon Kristali
  • 2 adet 1. Seviye Ebedi Kristali
  • 30 günlük deneyim takviyesi

Bu ganimetlerin yanında League of Legends espor hayranları bonus ganimet olarak gelecek espor ifadelerine de sahip olabilecek. Ayrıca 18 Kasım’dan itibaren Wild Rift oyuncuları için yıl boyunca iki haftada bir elde edilebilen ganimetler de Prime Gaming sayfasını doldurmaya başlayacak.

Genel Müdür Larry Plotnick bu partnerliğin heyecanını “Riot ile bir süredir çalışıyoruz fakat bu işbirliği tüketicilerin Riot‘ın oyunlarının Amazon Prime ile çok daha iyi olduğundan emin olmaları için değer barını yükseltiyor. Gelecek aylarda Prime Gaming üyeleri için fazladan içerik sağlamayı dört gözle bekliyoruz.” ifadeleriyle belirtti.

Prime Kapsülü için buraya tıklayıp League of Legends hesabınızı bağlayarak ganimeti talep edebilir; üyeliğiniz yoksa da pek çok oyun, video ve alışveriş fırsatı için aylık 7,90 TL karşılığında Amazon Prime üyeliği başlatabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir