Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni PS5 Dijital Sürüm Modeli Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı

Yeni PS5 Dijital Sürüm Modeli Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı

Yeni bir PS5 Dijital Sürüm modeline dair bilgiler ortaya çıktı. Sony kataloğunda bulunan detaylarda yeni ve daha hafif bir PS5 modeli yer alıyor.

Bir PlayStation sunumunda Sony’nin yeni ve daha hafif bir PlayStation 5 üzerinde çalıştığı öne sürüldü. Bahsigeçen modelin halihazırdaki PS5 Digital Edition konsolundan 300 gram daha hafif olacağı bilgisi de yer alıyor. Cihazın özelliklerinin bulunduğu Japonca sayfada bu modelin tam olarak ağırlığı da belirtiliyor. CFI-1100B kodlu sürümün 3.6 kilogram olduğu görülüyor. Diğer taraftan iki konsolun birçok noktada normal sürümle benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz.

ps5 dijital sürüm

 

Revize edilmiş yeni sürümün farklı bir kurulum standı olduğu da görülüyor. Bu stantla beraber konsolun daha rahat bir şekilde ayarlanabilmesi hedeflenmiş. Böylece daha düz bir platformda konsol hem yatay hem de dikey olarak güvenli bir şekilde durabiliyor.

Daha önce yeni bir PS5 Dijital Sürüm modeline dair söylentiler ortaya çıkmıştı. PS5 stoklarında problemler yaşayan Sony, konsolun tasarımlarını da tekrar gözden geçirdiklerini duyurmuştu. Şirketin CFO koltuğunda oturan Hiroki Tokoi, küresel stok eksikliklerinden bahsetmiş ve bu durumun cihazın tasarımında değişikliklere sebep olacağını belirtmişti.

Konsol Stoklarındaki Eksiklik Sürüyor

Yeni bir kurulum setine ve daha hafif bir yapıya sahip olan modele dair elimizdeki tüm bilgiler bunlar. Ortaya çıkan bilgileri temel alarak yeni konsolun daha uygun bir fiyattan satışa sunulacağı da öne sürüldü. Elbette öncelikle Sony’nin resmi bir duyuru ve tanıtım oluşturması gerekiyor. Konsola dair bilgilere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir