Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Pulsefire Kostüm Serisi Geliyor!

Yeni Pulsefire Kostüm Serisi Geliyor!

Riot Games yeni bir Pulsefire kostüm serisi ile karşımızda. Lucian, Fiora, Pantheon ve Ekko’ya yeni görünüş ögeleri yolda.

Riot Games‘in kostüm serileri ve dekorasyon ögeleri bitmez. Yine fütütistik bir tema olan Pulsefire serisine eklemelerde bulunuyorlar. Seriye gelen son kostüm Thresh‘e gelmişti ve onun da öncesinde Riven, Shen, Twisted Fate‘e 1350Caitlyn‘e ise 1820 Riot Puanı değerinde kostümler geldiğini görmüştük. Teknolojik bir yapıyla beyaz ve mavimsi tonların birleşiminden oluşan kostüm serisi oyuncuların genelinde kabul bulmuş ve beğenilmişti.

League of Legends resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide kostümlerin Lucian, Fiora, Pantheon ve Ekko‘ya geleceği ve şu anda test sunucusu olan PBE‘e oynanabilir durumda olduğu ibarelerinde bulunuldu. Ayrıca Pulsefire Lucian Prestij serisi de gelecek. Bu kostüm ise yalnızca ganimet kısmında bulunan Prestij puanları ile alınabilecek. Prestij kostümlerinin ise kendine has yükleme ekranı çerçevesi ve kostümün normal görünüşünden daha şatafatlı bir yapıda bulunuyor ki eğer kostümden sıkılırsanız Prestij puanlarınızı bu yönde kullanabilirsiniz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir