Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Rainbow Six Siege Operasyonu Crimson Heist Resmi Olarak Duyuruldu

Yeni Rainbow Six Siege Operasyonu Crimson Heist Resmi Olarak Duyuruldu

Resmi Ubisoft ve R6 hesaplarından yapılan paylaşımlara göre Rainbow Six Siege’de Y6S1 sezonunun ismi Crimson Heist olacak.

İsme dair daha önceden dönen dedikodular böylece doğrulanmış oldu. Yeni sezon kapsamında oyunda Border haritasının yenilenmesi bekleniyordu fakat paylaşılan arka plan ve operasyon ismi beklentileri Bank haritasına yönlendirdi. Yeni çıkacak olan operatörün patlayan bir dronea sahip olması kuvvetle muhtemel. Daha önce yapılan veri sızıntılarına göre yeni operatörün isminin Flores olması ve ülkesinin de Arjantin olması bekleniyor.

“İşleri çözmek bazen daha yaratıcı bir yaklaşım gerektirir.” başlığıyla yeni sezon için bir görsel paylaşan Rainbow Six ekibi, bu sözle yeni operatörde olması beklenen patlayan drona işaret etmiş olabilir. Üzerinde sızıntılardan ve teorilerden başka pek bir bilgimiz olmayan yeni operasyon hakkında pazar günü resmî açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Resmiyete yeni kazandırılmış olan Crimson Heist ismini aralık ayında sızdırmayı başaran veri madencisi Benjaminstrike, yeni aletin isminin RCE-Ratero olduğunu söyleyip çalışma prensibini açıklamıştı. Birçok kişinin “patlayan dron” olarak tanıdığı ve beklediği özellikte dron gayet normal bir dron gibi kullanılıyor. Aktifleştirme tuşuna tekrar basılmasının beş saniye ardından kullanılan dron patlıyor. Patlama ise C4 patlaması gibi gözüküyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir