Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Osa Duyuruldu

Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Osa Duyuruldu

Yeni Rainbow Six Siege operatörü Osa, defansif özellikler kullanan mühendislik harikası bir atak karakteri. Ubisoft Osa’nın yeni özellikleriyle oyuna heyecan getirmeye hazırlanıyor.

Anja “Osa” Janković, Rainbow Six Siege‘e eklenecek yeni bir atak karakteri. Hırvatistanlı Osa, defansif bazı özellikleri atağa uyarlayarak oyuncuları şaşırtacak. Bir kez kurulduktan sonra alınıp tekrar kurulabilen, şeffaf ve bel hizasında kurşun geçirmez bir duvar/kalkan taşıyacak olan Osa ayrıca Nighthaven organizasyonunun tüm teknolojik aletlerinin de mimarı olma gururunu taşıyor. Crystal Guard güncellemesiyle oyuna eklenecek olan Osa, aynı zamanda oyunun 6 yıllık serüveninde oyuna eklenen ilk transseksüel karakter olacak.

Ubisoft, Crystal Guard güncellemesiyle eklenecek Osa için aşağıdaki fragmanı paylaştı:

Osa, robotik, mühendislik, askeri mühendislik ve elektromekanik alanlarında bir dahi. Yeteneği sayesinde üniversiteden mezun olur olmaz Nighthaven tarafından davet almış ve ekibe katılmış. Bundan önceki Nighthaven operatörlerinin ardından Osa, Rainbow Six evreninde bu ekiple bağlantılı 5. operatör oluyor. Ace, Aruni, Wamai ve Kali Nighthaven’ın yetiştirdiği önceki operatörlerdi.

Videoda da gördüğünüz, Osa’nın kendi tasarımı olan Talon isimli bu kalkan, aynı bir duvar işlevi görüyor. Üstelik Osa, kalkanı kurarken karşıdan gelen mermiler tarafından zarar görmüyor ve kalkan yerleştirildiği zaman yanlara doğru açılarak koruduğu alanı artırıyor. Şeffaf kalkanı pencerelere ve kapılara kurarak hem takımımızı korumak hem de gireceğimiz oda hakkında info almak mümkün.

Osa
Yeni Rainbow Six Siege operatörü Osa, kapı ve pencerelere yerleştirilerek düşmanlara zorluk çıkartacak bir kalkana sahip: Talon.

Osa’nın kalkanını C4 ve el bombası ile yok etmek mümkün. Ayrıca yumruk, bıçak gibi “melee” saldırıları, Talon’u çatlatıyor ve şeffaf camdan karşıyı görmeyi imkansız hale getiriyor. Bu bazı durumlarda atak bazı durumlarda defans yapan takımların işine yarayabilir. Karakterin sinir bozucu olmaması için kalkanı kaldırıp silaha geçme animasyonu da oldukça uzun sürüyor. Bu şekilde kalkanla düşmanlara koşup hemen silaha geçerek düşmanlarımızı canından bezdiremiyoruz. Başka karakterlerin kalkanları gibi Osa’nın kalkanı geniş bir koruma sağlamıyor, sadece önde bulunan bu kalkanın arkasındaki Osa’yı yanlardan avlamak oldukça kolay olacak.

Karakter ve Crystal Guard güncellemesi hakkında daha fazla içeriği Ubisoft Resmi Sitesi’nde bulabilirsiniz.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir