Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Resident Evil 3 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı!

Yeni Resident Evil 3 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı!

Oyuncular tarafından merakla beklenen Resident Evil 3 Remake oynanış videosu ile karşımızda! Oynanış videosu ve detaylar haberimizde.

Çıkışına sayılı günler kalmış olan Resident Evil 3 Remake hayranların karşısında oynanışa dair yeni bir video ile çıktı. İlk olarak 1999 yılında PlayStation özel oyunu olarak piyasaya sürülmüş olan Resident Evil 3 serinin hayranları tarafından oldukça sevilmişti. Resident Evil 2 Remake ile oyunculardan tam not alan Capcom Resident Evil 3 Remake için de kolları sıvadığını duyurmuştu.

Duyurunun ardından gelen görüntüler ve haberler genel olarak oldukça iyi yorumlar ile karşılandı. Çıkışına 1 ay kalmış olan Resident Evil 3 Remake için bugün bir de yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. Capcom Japonya’daki bir televizyon kanalında yayınlanan programda oynanış videosunu oyuncuların beğenisine sundu.

Resident Evil 3 Remake oynanışa dair bu yeni video ile özellikle çevre unsurları kullanılarak düşmanı alt etmenin önemini de gözler önüne seriyor. Seriye yeni bir soluk getiren bu gibi mekaniklerin yanı sıra göze çarpan bir diğer detay ise Jill‘in kaçış mekaniklerinin artmış olması. Resident Evil 3 ve Resident Evil 2 Remake gibi örneklere bakıldığı zaman karşımızda artık düşmanın elinden çok daha kolay sıyrılabilen bir karakter olduğunu söylemek gerekiyor.

Tüm bunların yanında oyun görsel olarak da oyunculara büyük şeyler vadediyor. Bakalım Resident Evil 3 Remake çıkışı ile oyunculara beklediklerini sunmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir