Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Resident Evil Village Demosu Yakında Erişime Açılabilir

Yeni Resident Evil Village Demosu Yakında Erişime Açılabilir

Yeni Resident Evil Village demosu PlayStation Network üzerinden tüm oyuncuların beğenisine çok yakında sunulmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasında korku deyince ilk akla gelenlerden olmanın yanı sıra aynı zamanda en köklü oyun serilerinden de olan Resident Evil yakın zamanda karşımıza yepyeni bir oyun ile daha çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl PlayStation 5 etkinliğinde ilk duyurusu yapılmış olan oyun hakkında o tarihten bu yana pek çok yeni bilgi de elde etme şansımız oldu. Bu yıl 25. yılını kutlayan serinin şimdilik son halkası olacak olan Village ile birlikte serinin bir önceki oyununda tanıştığımız Ethan Winters‘ın hikayesine yeniden ortak olacağız. Tanıtıldığı ilk günden bu yana oyuncular tarafından özel bir ilgi görmüş olan Leydi Dimitrescu da oyun boyunca peşimizi bırakmayacak.

Yeni Resident Evil Village demosu

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Oyuncular artık nefeslerini tutmuş oyunun 7 Mayıs 2021 tarihinde yapacağı çıkışı beklerken yepyeni bir gelişme yaşandı. Daha önce PlayStation 5 cihazları için yayınlanmış olan Resident Evil demosunun ardından PlayStation Network üzerinde yepyeni bir demonun daha izlerine ulaşıldı. Henüz oyuncuların erişimine açılmamış olan bu dosyanın boyutu ise yaklaşık olarak 10 GB. Halihazırda Capcom tarafından oyunculara bahar aylarında yeni bir demo daha yayınlanacağının sözünün verilmiş olması ve dosya adının Resident Evil Village‘ın sıradaki demosu olduğuna dair işaretler barındırması oyuncuları bu ikinci demodan neredeyse emin kılıyor. Yeni Resident Evil Village demosu hakkında elimizde henüz detaylı bilgiler yada demonun ne gibi sürprizler içereceği yer almıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir