Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Runeterra Hikayesi: Bilgewater “Çifte Kazık”

Yeni Runeterra Hikayesi: Bilgewater “Çifte Kazık”

Riot Games’ten yeni bir Runeterra Hikayeleri sinematiği geldi. Bu sefer durağımız korsanlar ve suç diyarı Bilgewater ve bir “Çifte Kazık” durumu mevcut.

Önceki sinematikte Ionia‘nın kutsal topraklarında Akali‘yi Shen‘in öğrencisiyken görüyorduk ve usta, çırağına bir ders veriyordu. Sinematiğin sonunda diyarın dengesi sağlanıyor ve güzel bir kapanış ile veda ediliyordu. En son yayınlanan sinematiğin konusu ise Bilgewater‘da işleniyor. İsmi ise Çifte Kazık.

Sinematiğin başında Gankplank‘in rework döneminden hatırladığımız kulağa hoş gelen ezgilere sahip bir müzik duyuyoruz ve bir mezbahada Miss Fortune‘u görerek başlıyoruz. Kaptan kartlar ile oynarken görüyoruz ki bunlar Twisted Fate‘in kartları imiş. Ardından kadraja giren ayağından asılmış Twisted Fate görünüyor. Aralarındaki küçük bir diyalogdan sonra Graves‘in doğaçlama kurtarma operasyonunu izliyoruz.

çifte kazık

Tüm bunları izlerken aklımızda güzel bir soru beliriyor. Düşünüyoruz ki Miss Fortune neden bu ikiliyi yakalamaya çalışıyor?”. Sinematiğin devamında Kaptan‘ın dümencisinin bir deniz cadısı tarafından kaçırıldığını ve dümenci karşılığında derin denizdeki canavarlara kurban edilmesi için kurban istendiğini öğreniyoruz. Fortune bunu öğrenince ve “Bin yıllık acı…” lafını duyunca durumun önüne geçip Twisted Fate‘e bir adet kırmızı kart ulaştırıyor. Bu vesileyle Graves ve ortağı olaydan son anda paçayı sıyırarak kaçıyor. Miss Fortune iki tarafa da kazık atarak kârını maksimize ediyor.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir