Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı

Yeni VALORANT Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı

Yakın bir zamanda oyuna eklenmesi planlanan yeni VALORANT ajanının yetenekleri resmi lansmandan önce ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana oyuncular tarafından ilgi ile karşılanmış olan VALORANT oyuncuların karşısına sürekli yeniliklerle çıkmaya devam ediyor. İlk sezondan bu yana bizlere yeni ajanlar ve haritalar sunan geliştirici ekip tüm bunların yanı sıra yeni silah kaplamaları ve oyun modları ile de karşımıza çıktılar. Ancak bu yenilikler içerisinde oyuncular tarafından en merakla beklenenleri hiç şüphesiz yeni VALORANT ajanları oluyor.

Her yeni sezon ile birlikte yepyeni bir ajana daha kavuşacağımız geçmişte geliştiriciler tarafından açıklanmıştı. VALORANT‘ın 14. ajanı olacak bu yeni karakterin silueti geçtiğimiz günlerde VALORANT‘ın resmi internet sitesi üzerinden de paylaşılmıştı. Yakın bir zamanda oyuna eklenmesi planlanan ajanın yetenekleri de sızdırılmış durumda.

VALORANT’ta İsim ve Etiket Değiştirme

Yeni VALORANT Ajanının Sızdırılan Yetenekleri

Sızdırılan bilgilere göre yeni ajanın isminin Yoru olması bekleniyor. Oyuna eklenecek 14. ajan olacak olan Yoru‘nun Z yeteneği düşmanları yanıltmasına olanak sağlayacak sahte ayak sesleri yaratmasına imkan verecek. Hatta bu yetenek haritada yer alan çeşitli etkileşimli nesneleri de (portallar gibi) harekete geçirerek düşmanın yanıltılmasını sağlayabilecek.

Yeni VALORANT ajanının yetenekleri arasında yer alan bir diğer özellik ise karakterin çeşitli yüzeylerden seken bir flash kullanmasına imkan verecek. X yeteneği olan bu özellik Phoenix‘in flash yeteneği ile temelde benzerlikler gösteriyor.

Karakterin C yeteneği ise bir portal yaratmasına izin verecek. Yarattığı portalı ateş butonu ile ilerletebilen karakter alternatif atış tuşu ile ise portalını dilediği zaman kullanabilecek. Sızdırılan bilgiler karakterin yarattığı portalın haritadaki portallardan da geçebildiği yönünde olsa da bunlar henüz doğrulanmış değil.

Yoru‘nun ulti yeteneği ise onu düşmanlar için tamamen görünmez hale getiriyor. Bu yeteneği kullandığı aman ciddi manada hareket hızı kazanacak olan Yoru görünmez olsa da rakipleri tarafından duyulabilir ve tespit edilebilir olacak. VALORANT ekibine katılan ve Rus olduğu anlaşılan yeni ajanın 12 Ocak tarihindeki sıradaki büyük güncelleme ile oyuna eklenmesi bekleniyor. Elbette ajan hakkındaki resmi bilgiler ise bu tarihten daha önce Riot Games tarafından paylaşılacaktır.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir