Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Vampire: The Masquerade Oyunu Duyuruldu

Yeni Vampire: The Masquerade Oyunu Duyuruldu

Vampire: The Masquerade dünyasında geçecek olan Bloodhunt resmi olarak duyuruldu. Ücretsiz yapım bu yıl içerisinde çıkış yapacak.

Oyun dünyasının en kült yapımlarını bünyesinde barındıran Vampire: The Masquerade, Summer Game Fest dahilinde yeni bir oyunu daha seriye ekleyecek. Bloodhunt adındaki oyun ücretsiz olarak 2021 yılında çıkış yapacak.

Yapım tam olarak serinin bir sonraki oyunu değil. Bloodhunt adındaki oyun battle royale türünde oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Oyuncular Vampire: The Masquerade’nin resmettiği karanlık şehirlerde çeşitli mücadelelere girişecek ve vampir süper güçlerini kullanarak Entity adı verilen yabancı bir tehdide karşı savaşacak. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Bloodhunt resmi olarak duyuruldu. Fakat oyunun resmi çıkış tarihi tam olarak belirtilmedi. Yine de ücretsiz oyunun 2021’in son çeyreğinde çıkış yapacağı tahmin ediliyor. Yayımlanan duyuru videosunda ise süper güçleri kullanan karakterlerin yanı sıra silahla ateş eden vampirler de yer alıyor.

Sharkmob tarafından geliştirilen yapımın resmi tanıtım bülteninde ise aşağıdaki ifadeler yer alıyor.

“Bloodhunt’a katıl ve en güçlü vampire dönüş.

Bloodhunt, Vampire: The Masquerade evreninde geçen ücretsiz bir battle royale oyunudur. Entity adı verilen gizli bir toplumun tehdidi altında olan vampirler, aralarında baş gösteren ihanete karşı savaş verecektir. Süper güçlerinizi, silahlarınızı ve aklınızı kullanarak bu heyecan dolu battle royale mücadelesinde geceye hükmedin ve Masquerade kanununu koruyun.”

Vampire: The Masquerade ve World of Darkness hayranlarının heyecanla beklediği Bloodlines 2 ise hala sancılı bir geliştirme sürecinde.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir