Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Wasteland 3 Videosu Co-op Modunu Gösteriyor

Yeni Wasteland 3 Videosu Co-op Modunu Gösteriyor

2014’te çıkış yapan ikinci oyunun başarısından sonra Wasteland 3 taktiksel rol yapma oyunu severlerin bekleme listesine girmişti. Oyunun çıkış tarihine sayılı günler kalmışken yayınlanan videoda oyunun co-op modunu görüyoruz.

wasteland oyunu

Kıyamet sonrası rol yapma oyunu serisi Wasteland’in ilk oyunu 1988‘de piyasaya sürülmüştü. Çıktığı zamanda tutan ve beğenilen oyun, aynı zamanda dünyaca ünlü Fallout serisine de ilham kaynağı olmuştu. 26 yıllık aradan sonra 2014 yılında Wasteland 2 çıkış yapmış ve oyuncular tarafından beğenilmişti. 2016’da ise devam oyunu olan Wasteland 3 duyurulmuştu.

Oyunun çıkış tarihi olan 28 Ağustos‘a sayılı günler kala oyun hakkındaki bilgimiz bir hayli az. Şimdilik Wasteland 3’ün kıyamet sonrası Colorado‘da geçtiğini ve karakterimizin  Team November adlı ranger ekibinden hayatta kalan son kişi olduğunu biliyoruz. Ayrıca oyun serinin önceki üyeleri gibi sıra tabanlı savaş ve izometrik kamera gibi mekanikleri içerecek.

wasteland serisi

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oynanış videosunda ise oyunun co-op modunu öğrenme fırsatı buluyoruz. Yayınlanan videoda, co-op modunun çetelerle, topluluklarla ve tarikatlarla mücadele etmede ve anlaşmaya varmada nasıl yardımcı olacağını görüyoruz. Oyundaki bazı aksiyonları sadece co-op modunda yapabileceğimiz de yapımcılar tarafından doğrulandı.

Tekli oyunculu ve co-op modunun kayıt dosyaları ayrı olacak ve iki oyuncuda da bu kayıt dosyası bulunacak. Eğer oyunculardan biri isterse co-op kayıt dosyasından tek başlarına devam edebilecekler. Aşağıdan oyunun co-op modunun oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Wasteland 3 28 Ağustos tarihinde  PC, PlayStation 4, Xbox One, ve Xbox Game Pass için çıkış yapacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir