Anasayfa > Oyun Haberleri > Yone Tanıtım Animasyonu Yayınlandı!

Yone Tanıtım Animasyonu Yayınlandı!

League of Legends’a yeni bir şampiyon daha geliyor. Yasuo’nun öldürdüğü abisi Yone tanıtım videosu ile karşımızda ve kendisi oyuna eklenecek. 

Riot Games en son etkinliği olan Ruh Festivali ile hayranlarına bolca içerik ve kafa karıştırıcı gelişme sundu. TeemoYasuoVayne ve Thresh dörtlüsüne gelecek kostümlerin duyuru videoları ile başlayan bu süreç ufak aralıklar ile iki adet şampiyon gelmesine kadar ilerledi. Yaklaşık yedi sene öncesinde çıkmış olan şampiyon Yasuo‘nun abisinin karşımıza çıkması da bu etkinlik kapsamında gerçekleşti.

Bir iblis avcısı olarak karşımıza çıkan Yone ile alakalı önceki “Yol” animasyonunda bu iblis konseptinin ipuçları verilmiş idi. “Lekeli Kılıcın Yolu” adlı animasyonda ise Yasuo‘nun, abisi tarafından bir iblisten kurtarılmasını izliyoruz. İblis tarafından kandırılan Yasuo abisi ile iyi bir takım çalışması sergileyerek iblisi yok etmeyi başarıyor. Bunu gören toplulukta ise tabii ki bu ikilinin karşımızda olduğunda can yakacağı ancak kendi saflarında olduklarında da zafere ulaşmada büyük adımlar atmaya yarayacağı fikri oluşuyor. Yetenek seti ise olabildiğine Yasuo ile uyumlu olan şampiyon bunları doğrular nitelikte. Şampiyon 10.16 yamasında yani 6 Ağustos tarihinde oynanabilir hale gelecek.

Yetenekler

 

Yone

 

Pasif- Avcının Yolu

Yone‘nin iki kılıcı vardır ve her ikinci saldırısında fazladan büyü hasarı uygular. Kritik şansı da kardeşi gibi ikiye katlanır ancak kritik hasarı normale göre azdır.

 

 

Yone

Q- Ölümcül Çelik

Yone kılıcı ile öne doğru hamle yapar ve isabet ederse fiziksel hasar verir. Hamlelerin her biri yük verir ve iki yüke ulaşınca yetenek tekrar kullanıldığında Yone ileri doğru atılır ve içinden geçtiği rakipleri havaya sıçratır.

 

 

Yone

W- Tayfbiçen

Yone koni biçiminde bir saldırı yapar ve menzil içindeki rakipler azami canlarının bir kısmı kadar hasar alır. Yetenek bir rakibe isabet ederse geçici olarak kalkan kazanır. Kalkan değeri isabet alan rakip sayısına göre artar.

 

 

Yone

E- Özgür Ruh

Yone ruh biçimine geçiş yaparak hareket hızı kazanır ve bedenini geride bırakır. Belli bir sürenin ardından bedenine geri döner ve rakipler ruh biçimdeki Yone‘nin verdiği hasarın belli bir yüzdesi kadar hasar alır.

 

 

Yone

R- Mühürlü Kader

Yone ileri atılarak en son hasar alan rakibin arkasında belirir. Hasar alan tüm rakipler havaya savrulur ve son hasar alan rakibe doğru çekilir.

 

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

6 Yorumlar

  1. +Ortaya Karışık varmı ?
    -Var
    +yükle

  2. Ulan dizi çıkarın artık aq

  3. Ultisi tek atabiliyorsa çok eğlenceli olacak

  4. E yi çok yanlış aticaz sürekli xjdjdj

  5. İzledim ve bence çok güzeldi. Riot artık anime bile çıkarsa izlerim, yeterki bir dizi gelsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir