Anasayfa > Oyun Haberleri > Yüz Binlerce Oyuncu Reckful İçin Anma Töreni Düzenledi

Yüz Binlerce Oyuncu Reckful İçin Anma Töreni Düzenledi

Yüz binlerce World of Warcraft oyuncusu oyun içerisinde toplanarak yakın zamanda hayatını kaybeden Reckful için bir anma töreni düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Byron ‘Reckful’ Bernstein için düzenlenen anma töreni, MMORPG tarihinde oyuncular tarafından düzenlenen en büyük etkinlik oldu.

En ünlü World of Warcraft oyuncularından biri olan Reckful, özellikle PvP tarafında başarısıyla tanınmış ve oyunun gelişme sürecine de büyük katkı sağlamıştı. Art arda altı PvP sezonu boyunca dereceye giren ünlü oyuncunun eski yayınları Twitch üzerinden tekrar yayınlanıyor. Popüler World of Warcraft yayıncısı Asmongold da Reckful’u sürekli izlediğini belirtti ve oyundaki anma törenine katıldı.

reckful

Anma töreni World of Warcraft Classic ve retail sürümünde düzenlenirken, özel sunucularda oynayan oyuncular da Reckful’u anmayı unutmadı.

Ölüm sebebinin intihar olduğu düşünülen Reckful, World of Warcraft camiasında oldukça saygın bir yer kazanmıştı. Vefatının ardından düzenlenen anma töreninin videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=9kge6QluhMs

Hayatını kaybetmeden önce Twitter üzerinden paylaşımlar yapan Reckful’un uzun bir süredir depresyonda olduğu ve ruh halinin sağlıklı olmadığı öne sürüldü. Yaklaşık bir milyon takipçiye sahip olan Reckful, yaptığı paylaşımda her zaman biraz deli olduğunu belirterek eski kız arkadaşına evlilik teklif etti. Ünlü yayıncının yaptığı son paylaşım bu oldu.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Bilbo Baggins karakterini canlandıran Sir Ian Holm için de Lord of the Rings Online’da anma töreninin bir benzeri düzenlenmişti.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir