Anasayfa > Oyun Haberleri > Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu 23 Eylül’de Çıkış Yapacak

Yüzüklerin Efendisi Mobil Oyunu 23 Eylül’de Çıkış Yapacak

Yeni Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu The Lord of the Rings: Rise to War 23 Eylül’de çıkış yapacak. Detaylar haberimizde.

The Lord of the Rings: Rise to War adındaki mobil oyun, geçtiğimiz haziran ayında duyurulmuştu. Lisanslı mobil strateji oyunu Bilbo ve Frodo‘nun doğum gününde mobil platformda yerini alacak. 23 Eylül’e tekabül eden çıkış tarihinden önce oyuna dair birçok yeni video yayımlandı.

NetEase tarafından geliştirilen mobil oyunun hedeflerine dair yapımcıdan açıklamalar geldi. Nicolas Perrin, Orta Dünya evreninin oyunda nasıl resmedildiğine dair açıklamalarda bulundu. Oyunun rol yapma elementlerinden çok stratejiye önem verdiğini belirten Perrin, Orta Dünya savaşlarını yansıtmak için çok çalıştıklarını da ekledi. Oyuncular Orta Dünya coğrafyasının tamamında farklı muharebelere girebilecek. Bu bağlamda orijinal haritaya sadık kaldıklarını ifade eden geliştirici, Dol Guldur, Edoras ve Minas Tirith gibi ikonik bölgelerin de altını çizdi.

Film ve kitaplardaki en popüler karakterlerin yanı sıra az tanınan karakterler de oyunda yer alacak. Aragorn, Legolas, Gimli ya da Gandalf gibi isimlerin yanı sıra daha az öne çıkan kahramanlar Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu bünyesinde olacak. Yayımlanan oynanış videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar Çağı olarak dilimize kazandırılan mobil oyunun fragman videosuna binlerce dislike yağdı. Birçok oyuncu Yüzüklerin Efendisi evreninin video oyun dünyasında iyi yansıtılamadığını düşünüyor. Özellikle The Battle for Middle-Earth II’nin koyduğu çıtayı hiçbir strateji oyunun aşamadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Diğer taraftan mobil platformda henüz bu kadar büyük çaplı bir LOTR oyunu da görmemiştik.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir