Anasayfa > Oyun Haberleri > 11 Bit Studios Oyunları Steam’de İndirime Girdi

11 Bit Studios Oyunları Steam’de İndirime Girdi

11 Bit Studios Oyunları Steam üzerinde dev indirime girdi. Stüdyo’nun kendi oyunları kadar, dağıtımını yaptığı oyunlar da kampanyaya dahil.

2009 yılında bir dizi oyun sektörü emektarı tarafından Varşova’da kurulan 11 bit studios,  Anomaly Warzone Earth ile oyun raflarına hızlı bir giriş yaptı. Bu oyundan sonra hem geliştirici hem dağıtıcı olarak birçok işe imza atan ekip, Steam sayfalarında dev bir kampanya başlatarak oyuncuları sevindirdi. 26 Nisan’a kadar devam edecek olan 5 günlük kampanyada, hem 11 bit studios’un kendi oyunları hem de dağıtıcılığını yaptıkları oyunlar yer alıyor. Aralarında Türkçe desteği olan yapımların da bulunduğu oyunlar, cep yakmayan fiyatlarıyla oyun arayışında olanların yüzünü güldürebilir.

Steam Ekran Görüntüsü Alma İşlemi ve Görüntü Nerede?

11 bit studios kampanyası dahilinde oyuncuların tercih edebilecekleri üç değişik bundle bulunuyor. Bunlardan ilk 11 bit studios’un kendi geliştirdiği oyunlardan oluşan bundle. Başlangıç bundle‘ı olarak geçen pakette 11 bit studios’un tüm klasik oyunları 16 liraya satın alınabiliyor. Bundle içerisinde, This War of Mine, Beat Cop, Tower 57, Anomaly: Warzone Earth, Anomaly 2, Anomaly Korea, Anomaly Warzone Earth Mobile Campaign, Anomaly Defenders ve SPACECOM bulunuyor.

Tüm 11 bit studios oyunları ise ikinci bundle’da 36 liraya alınabilir. Bu bundle‘da ilk bundle’dan farklı olarak, Frostpunk, Children of Morta ve Moonlighter oyunları da bulunuyor. 11 bit studios oyunlarını sevenler üçüncü paketi tercih edip tüm oyunlara ve DLC’lerine 66 liraya sahip olabilirler.

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir