Anasayfa > Oyun Haberleri > 115 TL Değerindeki Shadowrun Trilogy Ücretsiz Oldu

115 TL Değerindeki Shadowrun Trilogy Ücretsiz Oldu

Sevilen RPG oyunu Shadowrun Trilogy, GOG üzerinde ücretsiz oldu.

Geliştiriciliğini Harebrained Schemes isimli bir bağımsız stüdyonun üstlendiği sıra tabanlı RPG oyunu Shadowrun Trilogy, GOG üzerinde ücretsiz oldu. Daha önce de benzer etkinlikler yapan ve oyunculara ücretsiz oyunlar dağıtan GOG, bu defa da normal fiyatı 115 TL olan Shadowrun Trilogy’yi oyunculara ücretsiz olarak sunuyor.

Shadowrun Trilogy

Shadowrun Trilogy’nin içinde Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall vs Shadowrun Hong Kong oyunları bulunuyor. Seri, 2013’te çıkış yapan Shadowrun Returns ile başlıyor ve 2015’de piyasaya sürülen Shadowrun Hong Kong ile sona eriyor. Pakette ayrıca Dragonfall ve Hong Kong oyunları için geliştirmeler ve iyileştirmeler sunan 2 DLC de bulunmakta. Paketin normal fiyatıysa 115 TL değerinde.

2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı – Etkinlik, Oyunlar

Cyberpunk esintileriyle dolu Shadowrun Trilogy, oyunculara Seattle’da gizemli bir macera sunuyor. Sıra tabanlı taktiksel oynanış ile birleşen güçlü atmosfer, türün meraklılarına uzun saatler geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Özellikle Cyberpunk türüne meraklıysanız ve RPG oyunlarından da hoşlanıyorsanız, bu seriye göz atmanızda fayda var.

Asıl fiyatı 115 TL olan oyunun şu anki Steam fiyatıysa 30,20 TL. Oyuna Epic Games Store üzerinden sahip olmak isteyenlerin ise 82,00 TL ödemesi gerekiyor. Oyunu GOG üzerinden ücretsiz olarak almanız için GOG hesabına girmeniz ve oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterli. Bunu yaptığınız zaman oyunu istediğiniz an indirip oynayabileceksiniz.

 

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir