Anasayfa > Oyun Haberleri > 2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı – Etkinlik, Oyunlar

2021 Steam Yaz İndirimleri Başladı – Etkinlik, Oyunlar

2021 Steam Yaz İndirimleri daha önceden sızdırılan tarihte, çok ilginç bir etkinlikle başladı.

2021 Steam Yaz İndirimleri’nin 24 Haziran akşamı başlayacağı, daha önce sızdırılmıştı. Steam, bizleri şaşırtmadı ve indirimi beklenen tarihte başlattı. Yaz İndirimleri her sene olduğu gibi yepyeni bir etkinlik ve birçok farklı oyunda cazip fırsatlar içeriyor.

2021 Steam Yaz İndirimleri Etkinliği

Bu senenin etkinliğinde Steam bizlere “Kendi Maceranı Kendin Seç” temasında bir kitap sunuyor. Steam mağazasına girmemizin ardından Macera, Aksiyon, Açık Dünya gibi oyun türlerinden esinlenmiş birçok farklı kapıdan bir tanesini seçiyoruz. Steam, seçtiğimiz kapıya göre bize kısa bir hikâye sunuyor ve bu hikâyenin sonunda ne yapacağımızı kendimiz seçiyoruz. İşin sonunda hikâyenin nasıl tamamlanacağını biz belirliyoruz. Her belirlediğimiz sona göre bir hareketli çıkartma kazanıyoruz. On dört hikâyenin on dördünü de tamamlamamızın ardından “kaderimizi yansıtan” eşsiz bir rozet kazanıyoruz. Steam’in yeni etkinliğine buradan veya Steam’in kendi başlatıcısından mağaza sayfasına girerek ulaşabilirsiniz.

2021 steam yaz indirimleri etkinlik

İndirimler boyunca gün göz atabileceğiniz keşif kuyrukları sayesinde de koleksiyon kartları kazanmanız mümkün. Bir keşif kuyruğu tamamlamanızın sonucunda bir koleksiyon kartı kazanıyorsunuz – fakat bu günde bir ile sınırlı. Bu koleksiyon kartlarını isterseniz rozete dönüştürüp Steam seviyenizi yükseltebiliyor, isterseniz de Topluluk Pazarı’nda satabiliyorsunuz.

Bütün bunlarla birlikte Puan Mağazası’na Oyun Profilleri ve Mevsimsel Profiller isimli kısımlar eklendiğini görüyoruz. Bu profil temaları sayesinde oyuna veya mevsime göre avatara, arka plana, avatar çerçevesine ufak profil arka planına sahip olabiliyorsunuz. Otuz günlük Mevsimsel Profil’in fiyatı 5.000 Steam puanı iken seçili oyunlar için bulunan Oyun Profilleri 10.000 Steam puanı karşılığında satılıyor. Detaylar için Puan Mağazası’na göz atmayı unutmayın.

2021 Steam Yaz İndirimleri – Ne Alınır?

Birçok popüler oyunda çok cazip fırsatlarla karşı karşıyayız.

steam-yaz-indirimleri-2021-oyunlar

Başarısından sual olunmayan Red Dead Redemption 2, %33’lük indirimle 200,33 TL’ye düştü.

Cyberpunk 2077 için raylar yerine oturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde PS Store’a geri dönen oyun, Steam’de an itibarıyla %33’lük indirimle 166,83 TL’den satılmakta.

Devam oyunu duyurulan Forza Horizon 4, Steam’e gelmesiyle oldukça popülerleşti. Oyun, bizleri şaşırtmadı ve bu indirimlerde de fiyatı %50’lik bir düşüş yaşadı. Forza Horizon 4’ü Steam üzerinden 46 TL’ye alabiliyorsunuz. Oyunun Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunduğunu da hatırlatalım.

Battlefield serisinde de durumlar sıcak. Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 2042 duyurulduğu için serinin mevcut oyunlarında da oyuncu patlaması yaşanmıştı. Mevcut son oyun Battlefield V ise Steam’de %75’lik bir indirimle 104,99 TL’ye satılıyor.

Horizon Zero Dawn Complete Edition da indirimlerden nasibini güzelce alan oyunlardan biri. PlayStation’a özel çıkıp sonradan PC’ye gelen oyunu Steam’de %40 indirimle 165 TL’ye alabilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz oyunlar, indirime girenlerden sadece bazılarıydı. Steam mağazasına göz atarak bütün indirimlere göz atabilir, özellikle beklediğiniz bir oyunun indirime girip girmediğini kontrol edebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir