Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077, PlayStation Store Kütüphanesine Geri Döndü

Cyberpunk 2077, PlayStation Store Kütüphanesine Geri Döndü

Tartışmalı çıkışıyla birçok oyuncunun hayallerini suya düşüren Cyberpunk 2077, PlayStation Store kataloğundaki yerine tekrar kavuştu.

CD Projekt’in 2077 yılını tasvir eden distopyası Cyberpunk 2077, uzun bir bekleyişin ardından optimizasyon problemleriyle ve hatalarla çıkınca oyun dünyasında tartışmalar yaratmıştı. Oyuncuları bu kadar bekletmesine rağmen sunduklarını sunamayan oyun, CD Projekt’e ve yatırımcılarına bazı problemler yaşatmıştı. Hisseleri aniden düşüşe geçen şirketin oyunu da sertçe eleştiriliyordu. Öyle ki, oyun PS4 ve Xbox One neslinde neredeyse çalışmıyordu. Cyberpunk 2077, bunun için PS Store’dan kaldırılmıştı.

Cyberpunk 2077 GotY Sürümü Duyuruldu

Geliştirici ekip, oyunun hatalarını düzeltecekleri süreci anlattıkları bir yol haritası açıkladı ve oyunculardan özür diledi. Cyberpunk 2077’nin gelecek olan yamalarla düzeltileceği, çok daha iyi bir konuma geleceği açıklandı. Gelen yamaların bazıları oyuncuları memnun etmese de oyun genel olarak iyi bir noktaya ulaştı. CD Projekt, uzun beklemenin ardından oyunun PS Store’a geri döneceğini duyurdu.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store’a Döndü

Şimdi yapılan açıklamayla birlikte de oyunun PlayStation mağazasına döndüğü oyunculara duyuruldu. Artık oyunu PlayStation konsollarınızda oynamanız mümkün. CDPR’ın açıklaması, bunun yanında 2021’in ikinci yarısında çıkarmayı planladıkları yeni jenerasyon güncellemesini de hatırlattı. Oyuna sahipseniz yeni nesil güncellemesini bedavaya alabilecek, Cyberpunk 2077’yi en uygun şekilde oynayabileceksiniz. CD Projekt, açıklamada ayrıca PS4 Pro ve PS5’lerin şimdilik en iyi performansı sağlayacağını, düz PS4’lerin problemler yaşayabileceğini belirtti. Geliştirici ekip, zamanla bu sorunun üstesinden gelmeyi de planlıyor.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store sayfasına ilgili linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Cyberpunk 2077’yi ayrıca Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir