Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077: Game Of The Year Edition Resmen Duyuruldu

Cyberpunk 2077: Game Of The Year Edition Resmen Duyuruldu

Son yılların şüphesiz en çok konuşulan yapımlarından olan Cyberpunk 2077: Game Of The Year Edition ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Duyurulduğu ilk günden bu yana oyuncular tarafından büyük bir heyecanla beklenen Cyberpunk 2077 bizlere bu zamana dek görülmemiş canlılıkta bir şehir, siber punk türünü yansıtan harika bir atmosfer ve zengin rol yapma ögeleri vadediyordu. Peş peşe gelen ertelemeler oyuncuların canını sıksa da hayranlar tüm bunların hatırına ertelemelere katlanıyorlardı ancak oyunun çıkışı da büyük bir hayal kırıklığı yarattı. CD Projekt Red karşımıza altından kalkamadığı vaatler ve hatalarla dolu bir oyunla çıkmıştı. Üstelik konsolda durum daha da beterdi. Eski nesil konsollarda oyun çok daha beter bir hayal kırıklığıydı. Bu sürecin sonu da Cyberpunk 2077‘nin PlayStation Store üzerinden kaldırılması ile sona erdi.

Cyberpunk 2077: Game Of The Year Edition

Tüm bu fiyaskolar üzerine hayranlardan özür dileyen CD Projekt Red oyunu desteklemeyi bırakmayacaklarını, aksine üzerinde daha sıkı çalışacaklarını ve büyük güncellemelerin de yolda olduğunu duyurmuştu. Ufak güncellemelerin ardından bahsedilen bu büyük güncellemelerden biri de geçtiğimiz günlerde geldi. Şirket ayrıca Cyberpunk 2077: Game Of The Year Edition sürümü ile de oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlandıklarını duyurdu. CD Projekt Red ”Eksiksiz bir oyun deneyimi isteyenler için bu sürüm şimdiye dek yayınladığımız bütün içeriklere tek bir yerde sahip olmak isteyenler için piyasaya çıkartacağımız versiyondur. 1.1 ve 1.2 yamalarına ek olarak para iadesi gerçekleştirilmek zorunda kalınan hataların da önüne geçmek istediğimiz için son 6 aydır üzerinde çalıştığımız ve yayınladığımız tüm düzeltmeleri içeriyor” ifadeleriyle bizleri neyin beklediğini de açıklamış oldu.

Cyberpunk 1.2 Güncellemesi Yayında

Bu zamana kadar oyunun aldığı her iyileştirme ve güncellemeyi içerecek olan ve oyunculara (umarız) beklenen oyun performansını sunacak olan Game Of The Year Edition sürümünün içerisinde bulunduğumuz yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

3 Yorumlar

  1. Ee şimdi daha oyunu almayanlar yeni içeriklere ulaşmak için GOTY Edition mı almalı?

  2. hangi year’ın oyunuymuş oraya gidelim biz de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir