Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Geri Dönüyor

Cyberpunk 2077 PlayStation Store İçin Geri Dönüyor

CD Projekt Red kanadından gelen açıklamalara göre tartışmalı yapım Cyberpunk 2077 PlayStation Store için önümüzdeki hafta geri dönecek. Detaylar haberimizde.

Oyuncuları büyük beklentiler içine sokan, CD Projekt Red‘in The Witcher sonrasında ilk büyük IP’si olan Cyberpunk 2077 arka arkaya gelen ertelemeler sonrasında geçtiğimiz yılın Aralık ayında çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun içi hatalar, vadedilenden çok uzak kalan RPG ögeleri ve en önemlisi eski nesil konsollar için neredeyse oynanmaz halde oluşu ile adeta hayal kırıklığı teriminin sözlük karşılığı olan Cyberpunk 2077 bu teknik yetersizliklerin ardından PlayStation Store‘dan kaldırılmıştı. Oyunun mağazadan kaldırılmasının ardından büyük bir gelir kaybı yaşayan CD Projekt Red‘in hisse değerleri de dibe vurmuştu.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store

CD Projekt Red CEO’su Cyberpunk 2077’nin Geleceğine Dair Konuştu

Hal böyle olunca geliştirici ekip de oyun üzerinde yapılacak iyileştirmeler için kolları sıvadı. Yalnızca PlayStation 4 sürümü için değil, tüm sürümler için yapılan iyileştirmelerin ardından oyun nihayet PlayStation Store‘a geri dönmeye hazır. PlayStation cephesinden gelen açıklamalarda oyunun yeniden listelenebileceği onaylanmış vaziyette. Buna ek olarak CD Projekt Red yetkilileri de durumun Sony yetkilileri tarafından onaylandığını ve Cyberpunk 2077 için yeniden PlayStation Store yolu açıldığını doğrulamış durumdalar. Son yılların en tartışmalı oyununun tekrar mağazaya ekleneceği tarih olarak ise 21 Haziran Pazartesi işaret ediliyor. Tüm bu gelişmelere rağmen PlayStation kanadından yapılan açıklamalarda oyunun PlayStation 4‘te performans sorunları yaşatabileceği, en iyi deneyim için PlayStation 4 Pro yada PlayStation 5 kullanılmasının gerekliliği vurgulanıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir