Anasayfa > Oyun Haberleri > 2021 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

2021 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Birçok oyuncunun heyecanla beklediği 2021 Steam Yaz İndirimleri yolda, peki bu indirimler ne zaman başlıyor? 

Steam, her yaz mevsiminde getirdiği Yaz İndirimleri’ni bir imza olarak kullanır hale geldi. Her yazın başında platforma gelen ve birçok oyunun fiyatını önemli ölçüde düşüren bir indirimlerden yararlanmayan kalmadı. Steam’den bir oyun almak isteyenler de doğal olarak sonraki indirimi bekliyor.

Bu yılın Steam Yaz İndirimleri için de yavaş yavaş geri sayımın sonuna geliyoruz. Steam, bu yılın Yaz İndirimleri için kesin olarak bir tarih açıklamasa da elimizde çok büyük ihtimalle doğru çıkacak bir tarih bulunuyor. Daha önce güvenilir bir kaynak olan SteamDB’nin söylediğine ve GameSpot’un raporuna göre bu seneki Steam Yaz İndirimleri, 24 Haziran tarihinde başlıyor.

Steam Puanı Ne İşe Yarar?

2021 Steam Yaz İndirimleri Başlangıç – Bitiş Tarihleri

  • 2021 Steam Yaz İndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 Haziran 20.00’de başlayıp 8 Temmuz 20.00’de sona erecek.

Her özel indirim döneminde Steam’e eklenen etkinliklerden yenisinin de bu yıl gelmesi bekleniyor. Fakat bu etkinliğe dair herhangi bir sızıntı veya bilgi yok.

Bu haberin kesin olarak doğrulanmadığını hatırlatmakta fayda var, fakat indirimler her halükarda bu civarlarda başlayacaktır. Planlarınızı gönül rahatlığıyla buna göre ayarlayabilirsiniz.

2021 Steam Yaz İndirimlerinde Neler İndirime Girer?

Steam, yaz indirimlerinde neredeyse bütün oyunları indirime soktuğu için neyin indirime gireceğinden çok neyin indirime girmeyeceğini düşünmek gerekiyor. Zira, herhangi bir oyunun çok yakın zamanda çıkmadığı sürece neredeyse kesinlikle indirime gireceğini düşünebiliriz.

Burada aklımıza otomatik olarak Cyberpunk 2077 geliyor, çünkü oyun daha önce Steam’de indirime girmiş değil. Cyberpunk 2077’nin %20’lik de olsa indirime girmesi gayet olası, çünkü oyunun fiyatı Epic Games’in Mega indirimlerinde %20 oranında düşmüştü. Steam’in de bundan geri kalacağını düşünmüyoruz.

Aklınızda bulunan farklı bir oyun varsa yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir