Anasayfa > Oyun Haberleri > 11bit Studios Gelecekteki Oyunlarında Unreal Engine Kullanacak

11bit Studios Gelecekteki Oyunlarında Unreal Engine Kullanacak

Geliştirdikleri ilginç oyunlarla oyun dünyasının sevilen stüdyolarından birisi haline gelen 11bit Studios gelecekteki oyunları için Unreal Engine kullanacağını açıkladı.

11bit Studios

11bit Studios yaptığı indie oyunlarla kendisine özgü bir hayran kitlesi edinmiş başarılı bir oyun stüdyosu. Özellikle This War of Mine ve Frostpunk oyunları ile gündeme gelen 11bit, aynı zamanda Children of Morta ve Moonlighter gibi oyunların da yayıncılığını yaptı. Son çıkardıkları Frostpunk’tan bu yana yeni oyunları hakkında pek de konuşmayan stüdyo, paylaşılan bir video ile dikkatleri tekrar üzerine çekti.

11bit resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanan bir video ile stüdyo, gelecek bütün oyunlarında Unreal Engine kullanacağını açıkladı. Paylaşılan videoda henüz duyurulmamış oyunlarından görüntülere de yer veren stüdyo, oyuncuları heyecanlandırdı. Önceki 11bit oyunlarından alışık olduğumuz güçlü ve ürpertici atmosfer bu videoda da varlığını güçlü bir şekilde koruyor. Bununla beraber 11bit hangi Unreal Engine’ı kullanacaklarını veya oyunların ne olduğu gibi sorulara bir cevap vermedi.

Yeni Cyberpunk 2077 Fotoğraf Modu İle Daha Güzel Fotoğraflar Çekin

Başarılı stüdyo ayrıca 10 Haziran tarihinde de bir teaser paylaşmıştı. 11bit videonun hangi oyuna ait olduğunu söylemese de kimi oyuncular bu videonun Frostpunk’a gelecek olan bir devam oyunu olduğunu düşüyor. Videonun yepyeni bir markaya ait olduğunu düşünen oyuncular da bulunmakta. Kimin haklı olduğunu ise videonun sonunda gözüken 12 Ağustos 2021 tarihinde göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir