Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Cyberpunk 2077 Fotoğraf Modu İle Daha Güzel Fotoğraflar Çekin

Yeni Cyberpunk 2077 Fotoğraf Modu İle Daha Güzel Fotoğraflar Çekin

Fotoğraf modları özellikle son yıllarda görsel anlamda zirve yapan oyunları çok daha ayrı boyutlara taşıyorlar. Çeşitli poz opsiyonları, profesyonel ayar seçenekleri gibi pek çok özellik ile oyun sahneleri adeta birer sanat eserine dönüşüyor. Bunun en büyük örneklerinden birisi geçtiğimiz yılın sonunda çıkan, çıkışı ve çıkışı sonrasındaki olayları ile sık sık gündeme gelen Cyberpunk 2077. Cyberpunk 2077 her ne kadar teknik anlamda sıkıntılara sahip olsa da görsellik açısından oyuncuların beğenisini toplamayı başarmıştı. Özellikle fotoğraf modu tutkunları Cyberpunk 2077’de de bu modu sıklıkla kullanmıştı.

Ancak bu bazı oyuncular için yeterli gelmemiş görünüyor ki bazı “modderlar” Cyberpunk 2077 fotoğraf modu için geliştirmeler yapmaya karar vermiş. Temel olarak oyundaki karakter pozu sayısını artıran bu mod sayesinde oyuncular çok daha yaratıcı fotoğraflar ortaya çıkarma imkanı bulacak. PC kullanıcıları bu modu oyun dosyalarına ekleyerek oyundaki poz sayısını artırabilecek.

cyberpunk 2077 1.05

Modun geliştiricisi konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Oyun içerisinde fotoğraflar çekmeye başladığımdan beri V’nin çevresindeki objelerle ve ortamla daha fazla etkileşime girebileceği pozlara ihtiyaç duyuyordum. V’nin çevresindeki mobilyalarla etkileşime girmek için durabileceği oturmak, uzanmak gibi pozisyonlar yeterli değildi. Bu mod sayesinde bu boşluğu doldurma fırsatı sağlıyoruz. Hem dişi hem de erkek V karakteri için uygun olan bu mod ayrıca erkek V ile oynarken Johnny pozlarını da etkiliyor.

Henüz Bethesda mod desteği konsollar için çok sınırlı olduğu için bu mod şimdilik sadece PC oyuncuları için erişilebilir olacak gibi görünüyor. Eğer Bethesda mod desteğini konsollar için artırmaya karar verirse önümüzdeki dönemde konsol oyuncuları da bu geliştirilmiş Cyberpunk 2077 Fotoğraf moduna erişme şansı kazanabilir.

Eğer siz de bu modla ilgileniyor ve hemen denemek istiyorsanız bu bağlantıyı kullanarak Nexusmod sayfasına gidebilir ve modu indirebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir